siyahinci3 Mervesultan ben malesef orayi da biraktim suan maddiyattan dolayi esimin anlasmali oldugu ozel hastaneye gideceğiz oradaki doktor da yine yuzyilda çalışıyordu daha once neslihan seker hanim bezmi alem dragos hastanesine gecmis
Mervesultan Nesnes28 Sibel mutluyu çok duyum bu ara takip de ediyorum muayene ücreti ne kadar acaba medikalde
Nesnes28 Mervesultan medicalparkta 620₺ oldugunu söylüyor arkadaslar oraya gitmedim ama cayırova tıp merkezinde aksamları geliyor muayene 300₺ dogum icin medicalpark ile anlasması var orda dogum oluyor.
SaHil_Hayat Nesnes28 tıp merkezine akşam geliyormuş diye biliyorum doğru mu 4 den sonra mı yalan olmasın 6 mı aramıştım öyle bir şey demişlerdi
Pinar41 Nesnes28 aa ben Sibel hanımı medikal parkta çalışıyor zannediyorum sadece çayırovada muayene ücreti 300 TL mi😱 çok şaşırdım medikal Parkta muayene ücreti 620 TL normal 9000 sezaryen 10000 tl
Nesnes28 Pinar41 evet cayırova tıp merkezinde akşam 5ten 7ye kadar orda oluyor ama dogumu medicalparkta yaptırıyor
Pinar41 Nesnes28 ben randevu almaya çalışıyorum çayırovaya fakat hiç bir şekilde telefonlara ulaşılmıyor sitelerinde de hata veriyor nasıl randevu alabilirim acaba
Nesnes28 Pinar41 telefonla randevu alıyorum hemen cevap veriyorlar aslında 0262 743 77 77 burdan ulaşıyorum
Nesnes28 Mervesultan evet canım normalde medicalde oluyor zaten aksamları cayırova da ordaki hastaların dogumu da medicalde oluyor cayırova tıp merkezinde doğumhane olmadıgı icin