Zeynepbebek23 Kevserkalender92 MaşeAllah kuzum sen ne yedin böyle tonton olmuş 🥹❤️Üzülme çıkar inşeAllah.Asıl annen seni nasıl doğurmuş helal olsun😍😍
Kismettt Kevserkalender92 maşallah benim doktorum da 4 kilo sınır dedi bana riske atmak istemiyor sanırım sezeryana alacak 😢
minikoglumuz 21 Haftaligiz Bi hafta önden gidiyor pasamiz. 406 gram 21 cm boy dedi bugün doktorumuz :))
Zehra62 M21052022 valla benimde şuam sizle aynı cidden dediğiniz gibi yemekle alakası yok düzenli yemek yediğim halde
elifcicek_07 21+3 te 557 grdık normal mi acaba günlerimiz yakın olan annelerde durum nedir bende merak ediyorum
Kevserkalender92 Zeynepbebek23 İnanki çok yemiyorum zaten kilo alımım durdu 15 kilo aldım 4 gün sonrasına gün verdi. Muz kaşar peynir yedim bunlar çok kilo yapıyo valla eski toprak 7. çocuğum bide 🤣
ExcitedMomm M21052022 Hiç bu şekilde düşünmeyin arkadaşımın bebeği 2200 doğdu hemde 36. Haftasında ama küvese bile girmedi öyle sağlıklıydı maşallah 🧿 Ne kilolu bebekler küvese giriyor sağlıklı olsunlar yeterki ♥️