Minigimmmmmmmnaz Happy_001 bebeişker birden kilo alıyor zaten bebeşe yarayan şeyler yiyin bol bol kilı alır inşallah
Prenses_im47 Happy_001 doktorum kilosuna fazla takılma dedi sağlıklı olsun zayıf olsun her çocuk aynı olmaz minyon da olabilir dedi sizinkide gayet normal bence🤗
M21052022 Happy_001 Benimle aynısınız haftamız be kilomuz aynı. Bende şimdi yorumları okuyunca bi gardım düştü baya moralim bozuldu. Tabiki sağlıklı olması çok önemli ama ne de olsa kilosu yerinde olunca daha kolay oluyor herşey doğduğu zaman.. kendimi anne olarak şuan eksik hissettim bakamamış mıyım diyorum kendime
Omerva Birezene gayet normal dedi herhangi bir sıkıntım yok çünkü şekerim normal suyum normal aksi birşey yok yani zaten 38+6 da alıcak çok fazla zamanımız yok
Babytwo2 32.0 bugün . Geçen hafta başka bir sebepten gitmiştim 1780 çıkmıştı şimdi yine aynı çıktı . 2 kg olmuştır artık diyerek merakla gitmiştim 🥲Karın ve bacak 1 hafta gerideymiş ama sıkıntı yok dedi . Sağlıkla gelsin de ins . Alır da uzar da bakalım 😔
Prenses_im47 Merve_Padirr benimkide o haftalarda 800 gramdı ztn başlarda çok fazla almıyorlar sonuncu haftalarda daha hızlı alıyorlar
Semilk05 Minigimmmmmmmnaz 33 haftada 1890 kg dı sizce az mı doktor iyi demişti kıyaslama yapmıyorum ama burda kilolar baya yüksek geldi bana 🤭