Minigimmmmmmmnaz Canannyesiltpe maşallah ❤️ ektta yedikleriniz içtikleriniz var mı acaba kilo alsın diye
MustafaErayinannesi1 Canannyesiltpe maşallah benimde aynı günümüz ve kilomuz 🤗 bebeğin başı kanala girmiş dedi doktor en son cuma günü ama hala olmadı paşa sizde belirti varmı sadece baskı oluyor bende
Canannyesiltpe Minigimmmmmmmnaz yok ama ben kaşar peynirini çok seviyorum ve sınırsız yiyordum o çok kilo aldırmış sanırım 30 haftalarda karın büyümem önden gidiyordu ama çok şükür şimdi sınırın altına düştü iyi durumdayız bakalım son 5 gün ☺️
gizemakay 37+3 haftalıkken 3000 gramdı. Yarın kontrolümüz var bakalım kaç olduk 🥰 şu an 38+3 haftalığız
ExcitedMomm Canannyesiltpe Aaaa Kaşar peynir bende çok yiyorum ama oturarak çalıstığım için olsa gerek çok almıyor gerçi henüz küçüğüz biz 24 haftalık olduk ♥️
Minigimmmmmmmnaz Omerva siz ekstradan birşey yiyip içtiniz mi mesela bbeğe şu çok güzel kilo aldırıyor diyebileceğinz birşey var mı
M21052022 Omerva ne yedinizde o kadar Kilo aldı bebek? Ben şuan 36. Haftamdayım 2.500 kg su bu beni üzüyor… Kilo iiçim neler yediğiniZi paylaşır mısınız? Kaşar+yumurta+süt+ ara öğünler vs yiyorum ama böyle nedense benim
Symaaas Minigimmmmmmmnaz nohut yeşil mercimek muz kaşar peynir bunlar baya aldırır ama genetik olduğunu unutmayın kilonunda boyunda 😊
Omerva Minigimmmmmmmnaz özel hiçbir şey yiyip içmedim hatta 33 haftaya kadar bulantıdan tiksinmeden doğru dürüst birşey yemedim
kahvekokusu_ 34+1 olduk çarşamba günü randevumuz var inşaAllah oradan mutlu bir dönüş nasip olsun . En son 28+4 te gitmiştik 1.238 gram 36 cm di . O günden beri muz kaşar süt soda sürekli tüketiyorum .
Kismettt 34 +4 teyiz 3100 kilo eşim ve ben kiloluyuz doktor genetik olabilir dedi ve normal doğum istiyorum ne yapmam lazım bebeğin kilo almaması için :(
Minigimmmmmmmnaz Kismettt ama bnce bebeişin kilosu gayet normal ve normal doğum yapabilirisniz mesela 4 kilo olaraknormal doğum yapmış çok kişi tanıyorum☺️
Ellove Kismettt gebelik şekerine baktırdin mi canım ben çok zayifim mesela ama senin gibi bebisim iriydi doktorum diyetisyene yönlendirdi diyet yapiyorum daha cok saglikli seyler tuketiyorum simdi normal boyuta geldi❤️