yagmur089 Aysegul_vrl97 ben neler denemedim ah ah şükür suan gecti ama her seyi denedim artik hangisi olduysa gecirdim hemn zencefil le bali karistirdim yedim snra cevizin ic kavugunu kaynattim ictim ilikcana ayva yapragi kaynattim ictim sutle bali ictim sade bali yedim nane limon ıhlamur ictim sade limon yedim oksuregim baya fazlaydi takir takir oksuruyordun gece uyutmuyordu hergun bsyler denedim yani snnda gecmisti cok kotu ya hamileikte oksurmek bebege zarari asla yok ama geceleri uyutmuyor takir takir bogulcak gibi olsuruyordum
aren6161 Aysegul_vrl97 gıcık seklınde sadece gece yatınca artan mevcutkozalak şurubu aldım trendyoldan rafıne seler ıcermeyen bır urun bırde koyun yünü koydum sırtıma yatarken baya fayda ettı cok artınca ıyot surdurdum sırtıma sukur daha ıyyım
Bzdmr Aysegul_vrl97 31+5 haftaligim hamileliğimde ikinci kez gribe yakalandim ilk gribimden beri geçmeyen şiddetli öksürüğüm var şimdi dahada kötü hal aldı neler denedim geçmedi doktorumda inatla ilaç yazmıyor kullanmadan atlatmaya çalış diyor heralde öksüren öksüre doğuma gideceğim ve doğuracağım bu gidişle 🤷🏻♀️🤦🏻
Ccayyonn Aysegul_vrl97 bir aydır öksürük bir geliyor bir gidiyor benim de. Neler neler denedim geçmedi. 2 gün önce inanılmaz boyuttaydı artık nefes alamıyordum öksürmekten. Doktora gittim ve Bisolnatür öksürük şurubunu verdi. Sadece 1 gün içmiş olmama rağmen öksürüğüm azaldı umarım bir kaç güne hiç kalmaz. Doktoruna sorarak ilaç alabilirsin
Ylzzcngz Geçen hafta çok hastalandım 34 haftalığım doktorum tusiben siye bi öksürük şurubu verdi organik çok iyi geliyor tavsiye ederim 🙏🏼👍
Aysegul_vrl97 Busra_er1 pekmez limon bende çok yaptım da fayda etmiyor zencefilli ballı limon daha etkili gibi geldi bana
kvrcknrs Ne denediysem geçmiyor nane limon , bal karabiber, pastil 😔 gıcık bi öksürük var gece daha kötü oluyor uyutmuyor
Aysegul_vrl97 kvrcknrs zencefilli ballı limon biraz fayda ediyor gibi geldi bana az da olsa kesti gibi
Aysegul_vrl97 Bzdmr Yaa çok geçmiş olsun bende de durum aynı 30+1 sürekli öksürüyorum boğazım kaynaşıyor geceleri daha çok artıyor dediğiniz gibi. Hamileliğin son evresinde böyle olması inanın hiç iyi olmadı