Dilaraa23 Kızlar 7. Ayıma girmek üzereyim ve hiç kilo almadım benim gibi olan var mı aranızda? Yada bebeğe bi zararı olur mu tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.
Tubatgn Dilaraa23 Bende toplam 6 kilo aldım. Anne almak zorunda diye bir şey yok canım. Bebeğin alması önemli.
Symaaas Dilaraa23 bebeğin aldığı önemli olan o senin alman değil belki ilk zamanlarda kusma yaşadın yada zayıfladım oda olabilir yani doktor bebek almış diyorsa sorun asla yok
Dilaraa23 Tubatgn çevremde hamile olan herkes aldığı için üzülmeye başladım,kaçıncı aydan sonra almaya başladınız peki
Tubatgn Dilaraa23 23-24’ten sonra anca aldım ve 2-3 haftadır aynı kiloda ilerliyorum canım. Ne güzel işte kilo almadan gebelik bitireceksin 🤗
Dilaraa23 Mustafayigitvebeytugannesi siz yine almışsınız ben hiç alamadım aksine kg verdim iştahım normalde nasılsa şuanda öyle ilk 3 ay sıfırdı iştah kusmaktan
Dilaraa23 Tubatgn sanırım öyle olacak, bebek kg olarak normal ilerliyor çok şükür. O zaman sorun yok inşallah dr ile görüşücem bu konuyu zaten gidince 😊
Dilaraa23 Symaaas evet ilk 3 ay 7 kg birden verdim zaten normaldede pek kilolu değilim bebeğe zararı yoksa problem değil 🙏
Dilaraa23 Sevdesh bebek haftasına göre iyi demişti dr ben alamayınca ona zararı olur mu diye endişelendim ilk gebeliğim pek tecrübem yok 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Dilaraa23 bebeğin iyi ve kilo alıyorsa senin alıp almaman önemli değil diye düşünüyorum canım ne güzel işte birde aldığın kiloları vermek var öyle düşün 🥰
Sedauzunbekiroglu Dilaraa23 3. Gebeligimdeyim hic birinde kilo almadim bebege bir sikinti olmuyor merk etmeyin :)
Dilaraa23 Sedauzunbekiroglu iyi o zaman çok şükür sorun olmuyorsa 🙏bebek için problem olur diye endişelendim 🥺
Tubatgn Dilaraa23 Benim yarın görüş günüm mesela bende sorucam bebeğin kilosu daha önemli benim zaten vücut yapım kilom almaya müsait değil. Ben en faza 10 alırım diye bekliyordum öylede oldu 6’da kaldık şimdilik 🥰
Karman34 Dilaraa23 canım senin değil bebeğin kilo alması yeterli sen alıcaksın diye birşey yok ama almış olman lazım rahim büyüdü rahim içi sıvı arttı e bebekte en az 1 kilo olmuş olması lazım tam tersi zayıflamış olabilirmisin 😊
Dilaraa23 Tubatgn benimde öyle her zaman zayıftım zaten hamileyken 6 7 alırım diyordum şimdilik hiç almadım bakalım☺️
Seydanur10 Dilaraa23 canım ben 8. Aydayim ve sadece 2 kilo almışım bebişim de gayet sağlıklı kilosu yerinde bizim kilomuz ile bebeğin kilosunun alakası yok kesinlikle bana herkes kilo almadın bebek gelişmez vs dediler ama doktorum hiç bir ilgisi olmadığını söyledi
Dilaraa23 Seydanur10 banada herkes hiç hamile değilsin sanki bu ne falan diyolar insanın dahada canı sıkılıyor 😕
Karman34 Dilaraa23 yani bir problem yok bence illa kilo almana gerek yok 🙏🏻 Bebiş sağlıklı olsun yeter