Arkadaşlar daha önce de post açmıştım adetime 1 2 gün kala korumasız ilişki oldu ve şimdiye kadar iki kez korumasız ilişki oldu 17 Kasım’da adet oldum ve bu güne kadar olmadım belki hamileyim diye 28 Aralık’ta jinokojiye gittim doktor o kadar çok hasta alıyordu ki utandım diyemedim korunmasız ilişki oldu diye 3 er 3 er hasta aliyirdu kadınların da yaşları vardı bnde çekindim kistlerim var kasik argisi ve adet gecikmesi var dedim ki öyleydi neyse Altan muane etti arada doktorun sürat ifadesi değişiyordu aha kesin hamileyim diye sevindim sonra kalaka bilirsiniz dedi hiç bir şey demedi bn sordum kislerim ne durumdadır diye he iyi küçülmüşler dedi kan istiyecem 14:30 ta sonuc cıkıcak getirirsiniz bna dedi bnde dedim emin olmak için kan istedi o zaman söyeler hamile olduğumu niye bu kadar hamile olduğuma inanmıştım bilmiyorum kan verdim sonra sonuç gösterdim gene içeri hata dolu çok oldum o bölümde bir tane ki jinokojik var olduğu için çok hasta olunca da doktor çareyi böyle bulmuş neyse bna dedi ki hormon bozukluğu için ilaç ve fitil vericem niçin dedim mantar var dedi tam dedim geldim eve bnim 3 aydır boğazım ağrıyordu doktor antibiyotik ve bir iki ilaç daha yazdı ona başladım bir hafta oldu ama mantar ilacına daha bu gün başladım ve evde üç tane test yaptım negatif çıktı bu ilaçlar adeti bu kadar geciktirir mi acaba 17 gün oldu ama çok ağır ilaçlar kullanıyorum baş dönmesi ve Boğaz ağrısı baş ağrısı ağır kesiciler vs vs bir de bebeğimi sutteb kestim 28 Aralık’tan biri onunda etkisi varmı kusura bakmayın lütfen çok uzun oldu şimdi fark ettim hakinizi helal edin🌺🤗