Butterflyank snemrn sanki beni anlattınız 😁☺️ şuan sizinle aynı şeyleri yaşıyorum grip de dahil inşallah bir an evvel geçer 💐
Butterflyank 1991c bende oksapar iğne kullanıyorum 36 haftalık oldum,bebeğim geçen hafta dönmüş siz kaç haftaliksiniz? Bu minnoşlarin durumu belli olmuyor birden donuveriyorlar ☺️ arkadaşım da oksapar iğne kullanıyordu son 1 hafta kala bıraktı iğneyi sezaryen oldu sıkıntı olmadı
1991c Butterflyank ben şu an 35+5im ama hiç dönmüş gibi hissetmiyorum bu cuma kontrolüm var siz hissettiniz mi döndüğünü
Butterflyank snemrn aynı haftadayiz bnde grip oldum cidden zor geçiyor en çok istediğim öksürüğün bir an avvel geçmesi 🙁
Senos07_ 39+0 🌸 kuyruk sokumu ağrısı, sırt ağrıları,vajina batmaları,yalancı kramplar,uykusuzluk,şişlik .. ne ararsan var 👧🏻
Butterflyank 1991c bende aşırı kuyruk sokumu ağrısı oldu o hafta oturamadim sanki batma oluyordu, doktorum nst istedi herşey normaldi bu hafta kontrole gittim bebeğin döndüğünü söyledi yani geçen haftaki kuyruk sokumu ağrısı döndüğü için baskıdan dolayı olmuş şuan ağrım yok geçti dönünce geçmiş oldu yani ☺️
Dilek48 Kubrak2016 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım normal ilerliyorduk fakat sabah kontrolünde yüzü ters duruş olduğunu sona kadar bekleyeceğiz ya cuma ya da p.tesi sezeryan olacağım dr. Bu şekilde konuştı
Kubrak2016 Yldzo13 hahaha al benden de o kadaaarrr🙈 bizimkide kıpır kıpır ama doktor hareketli olması daha iyi dedi canım🥰
-Miracle- Kubrak2016 30. Haftadayım bende fazla hareketli olması sıkıntılı bir durum değil dimi sizin o haftalarda oldu mu böyle acaba az hareketse korkuyorum çok etse yine korkuyorum hamilelik gerçekten zor daha doğrusu analık demeliyim anne karnında başlıyor 🤭
Kubrak2016 Merve1227 bugün tam 35 olduk. 3 kilo olmuş ama biz anne baba olarakta uzun ve iri yapılıyız onunla alakalı olabilir canım. Benimde mide yanması 3 4 haftadır çoğaldı özellikle akşamları ama bugün başka ilaç verdi geçecek dedi bakalım başlayalım. Sağlıkla gelsinler inşallah 🐣🙏
zeynepaylaipek Kubrak2016 ne ilaç verdi acaba yanmaya bende çok kötüyüm midem yüzünden bir aydır. Rennie tablet nedense dokunmaya başladı. Gaviscon artık ise yaramıyor 34+4 oldum. Bu midem yüzünden günleri saatleri sayar oldum psikolojim bozuldu
T0sbaa Bugün tam 35olduk bizde geçtiğimiz hafta iki kere doğum başlangıcı oldu durdurdular. 2.5cm açıklık var belimde ağrı mide bulantısı ve karnımda kasılmalar,sancılar… doğdu doğacak diye tetikte bekliyorum artık 🥹♥️ özellikle karnımın alt kısmında sancım oluyor sık sık ama dayanılmayacak gibi değil sizlerin de oluyor mu? Özellikle geceleri başlıyor yatakta çok zor dönüyoruz🥴 Oskopar iğneyi erken doğum riskim ortaya çıktığında üç gün vuruldum sadece doktorum bırakabilirsin artık doğumdan sonra devam edeceksin dedi. onun yerine varis çorabı giymemi istedi. O iğne zaten o kadar canımı yakıyor ki zor dayanıyorum siz alıştınız mı ilacı hızlı veya yavaş sıkmak acıyı etkiler mi tavsiyeniz nedir
Kubrak2016 T0sbaa bugün ben sancıyı nasıl hissedeceğim nasıl oluyor dedim yatakta bile dönerken hissedeceğin gibi oluyor dedi 😅 bu dediğiniz o galiba ☺️ sağlıkla zamanında gelsin 💙🧿
Kubrak2016 Mom-babyyy sona yaklaştık kızz nasıl geçmiyor😅arada bir banada yıllardır hamileymişim gibi geliyor🤩🥰
Mom-babyyy Kubrak2016 o var sanki yıllardır hamileyim yeminle ama son günler geçmiyor o kadar zaman nasıl geçti anlamadım şuan sabirsizim galiba 😂