Meloo35 13 haftalığım ay gece acıkmalarım başladı normal mi sizdede oluyor mu sanki midemi kemiriyorlar ama sık yemiyorum akşam yemeğini 5 olmadan yiyiroum sanırım ondan mı bilemedim
Deletedmom_37 Meloo35 bende o yüzden mi dedim geç yemeğe başladım 8de falan yiyorum akşam yemeğimi yine de acıkıyorum😅
Dilankml Meloo35 11 haftalığım bende sizin gibiyim geceleri dolaptan ayrılmıyorum 😅😅 peynir salatalık filan yiyorum ☺️
Mhtpflz Meloo35 evet canım bende öyleyim yatmadan önce yine atıştırıyorum bişeyler bazen akşam 12 tost yaptırıyorum eşime🤣
Meloo35 Kubrak2016 evet erken yiyince midem rahat oluyor diye genelde erken yiyorum ilk zamanlar rahatsız etmiyordu ama şimdilerde sanki 12 olunca acıkıyorum dediğin gibi muz vs yiyim bare tutar belki 🙈
Meloo35 Deletedmom_37 bende sanırım biraz ileri saate çekincem yoksa bu böyle olmucak gece yemek daha kalori 🙈 umarım acıkmam 🤣
Meloo35 Dilankml ay evet ya gece insan açta uyuyamıyor midem ağrıyor bu sefer illa bişey yemem lazım 🙈
Dilankml Meloo35 aynen canım bende öyle oluyorum guruldama bile oluyor bebişlerimiz acıkıyor sanırım ondan ☺️☺️
Dilankml Meloo35 açıkcası ben Yemen taraftarıyım aç bırakma kendini de bebişide saat kaç olursa olsun canım benim sağ sağlim kucağına al inşallah 🧿
Meloo35 Dilankml doğru diyorsun canım kesinlikle aynı fikirdeyim ama biraz kilo takıntım var korkuyorum fazla kilo alıcam diye açıkçası biraz müsait vücudum kilo almaya hamile kalmadan öncede böyleydi