Gamzelibulut 28+3 günlük hamileyim yaklaşık bir haftadır bacak ağrısında ağrı hissediyorum özellikle yatakta dönerken hafif bacakları açilir insanın ya şiddetli değil ama orada bir ağrı, bu normal mi? Yaşayan varmı aranızda?
Sedamete Gamzelibulut normal canım 34+5im yaklaşık 3 aydır var gitgide de artıyor maalesef doktorum yapacak bir şey yok demişti
Smya Gamzelibulut ben 23. 24. Haftadan beri çekiyorum. Gittikçe de artıyor. Geceleri ağrısına dayanamayıp ağladığım çok oluyor.
AhmetBetulKubra Gamzelibulut merhaba. Sizi korkutmak istemem, bende böyle oldu sizdede böyle olacak değil illaki ama Benmde ilk gebeliğimde yaklaşık 5. Ayda başlayıp doğuma kdr devam etmişti. Merdiven inip çıkarken yatakta bi taraftan diğer tarafa dönerken uzun süre aykta kalırsam falan dayanılmaz boyuta ulaşıyodu. Benm doktorum pubik ağrısı olduğunu ve magnezyum eksikliğinden kaynaklandığını söylemişti. Magnezyum takviyeside kullandım ama yinede doğumdan sonra geçti. Umarım sizinki doğumdan önce geçici bi ağrıdır.
Summerwine Gamzelibulut son 2 haftadır yaşıyorum.Bir şey giyerken ya da çıkarırken,yatakta dönerken aşırı zorlanıyorum.Magnezyumda alıyorum ama fayda etmiyor
Gamzelibulut Sedamete yaa öyle mi , benim ikinci gebeliğim ama ilk defa yaşadım böyle bişey merak ettim🤔
ikiprensannesiiii Gamzelibulut aynen bende 38+2 yim bir aydır pantolon giymek ve yatakta dönmek zulüm gibi 😕
Sedamete Gamzelibulut vallahi benim ilk gebeliğim ve arkadaşlarımdan hiç duymamıştım doktorum gebelerin bazılarında oluyor inşallah gittikçe artmaz çünkü tek yapabileceğimiz parol demişti ve benim gittikçe arttı parolda hiç bir işe yaramıyor maalesef
Gamzelibulut ikiprensannesiiii neden olurmuş peki doktora falan sorma şansınız oldu mu? Bende en kisa zamanda doktoruna sorucam.
ikiprensannesiiii Gamzelibulut sordum da normal ağırlık yapıyor bebek fln dedi magnezyum badem ve maden suyu önerdi ama ilk oğlumda hiç böyle olmamıştı
Betulkaraa34 Bende de yoktu ilk başlarda simdi genital bölge ve bacaklarım araları cok ağrıyor cok fena soyledim doktora doguma hazırlık ağrılari bunlar kemikler genişliyor dedi ilk gebeligim
Gamzelibulut Yani inşallah kısa süreli ve daha az agrili şekilde olur ne diyelim, bugünler de geçecek, sağ salim evlatlarimiza kavusalim inşallah 🙏