Gizem1504 minigin_annesi Cerrahpaşanıj kendi sitesinde online randevu var ali beniana alacaksınız özel değil ama 125 tl ödemesi vardı
Wish mdn9o ben çok memnun kaldım bi problem yoksa öyle çoook uzun bakmıyor ama herşeyiyle bilgi veriyor
CansuCaTurkmen Fatih Bezmiâlem vakıf üniversitesi hastanesi prof. Doktor Pakizer Banu hoca var 290₺ ye yapıyor. Baya da ilgili biri aklına takılan herşeyi sorabilirsin.
OgretmenEva CansuCaTurkmen ümraniyede rad istanbulla görüştüm 300 tl ücreti var cd, renkli fotoğraf veriyorlar 2 ay sonra ücretsiz olarak tekrar çağırıp bakıyorlar bebeğin gelişimine. Bezmialemde tekrar çağırma var mı acaba? Güzel yorum yazınca sormak istedim
CansuCaTurkmen OgretmenEva biz cd almadık ama eşim video kaydetti renkli fotoğrafını aldık. Bundan önce ikili testte de aynı doktora gitmiştim onun dışında doktorumun yönlendirmesiyle yine 2 defa ücretsiz muayene yaptı ilgili bir doktor tabi sizin içinize nerese sinerse oraya gidin ☺️
mercimek1994 Bende zeki sahinogluna randevu aldım 450 lira 900 lira felan çok uçuk fiyatlar geldi bana
dilosss mercimek1994 Zeki şahinoğluna Anadolu sağlıktan randevu alım dedim 700 tl dedi. Siz nereden aldınız
mercimek1994 dilosss kendi muhanesini aradın ben kadikoyde olanı zaten doktorum demsitj kendi özel de daha uyguna çekiyor diye