Selale_bati yesimozturk valla ben ozele gidiyorum bana doktorum dedi 500 tl tutar vende devlete gitdim cokda iyiydi yani bence gereksiz ona verecegim parayi kizimin bir ihtiyacini oderim
Ozdemiryksl yesimozturk perinatoloji uzmanına gidiyorum ben. Kozyatağı acıbadem de başak hanım var. Çok iyidir.
Gulsahhy yesimozturk ben dr. Mehmet Uludoğan’a gittim, çok iyi bir doktor tavsiye ederim. Bağdat caddesinde özel kliniği var. 420 tl fiyatı.
nazol yesimozturk canım cerrahpaşa hastanesi prof dr ali benian 125 tl 2 düzey uktrasyın yapıyor birtek randevu alabilrsen oraya git ben inş yarın gidicem ama akşam 8 de randevular acılıyor
mercimek1994 Bende perinalotoji uzmanı arıyorum doktorum özellikle git dedi riskten dolayı 🤔 2 kişinin ismini verdi biri Kadıköy de biri İzmit'e de ikisi de 500 liraya yakın tabi
Deryakaya1802 mercimek1994 Aksaray bezmialemdeki perinatolog çok iyi önerebilirim. Toplamda 290 lira tutuyo çok memnun kalmıştım ben
Wish mercimek1994 eğer İstanbul’da yaşıyorsanız Recep Has ya da Atıl Yüksel’i tavsiye ederim. Recep beyin muayene ücreti 750 TL bilginize
pelinarya Selamlar Bahçeşehirde Akbatı AVM nin karşısında Perinatolog Altan Cebeci var 550 TL. Beni kendi doktorum, Nihan Tosun, O’na yönlendirdi, gittim ve çok memnun kaldım.
eymenimoglusum pelinarya evet bende altan cebeciye gittim gercellktn harika bir dojlktor. Kesinlikle tavsiye edilir😊
minigin_annesi nazol canim bisey sorcam ona nasil nerden randevu ala bilirim?birde cerrahpasa tip fakultesi Ozelmi oluyor yoksa devlete baglidir?
Tubagrnc minigin_annesi yarı özel diye geçiyor doktordan kaynaklı prof olduğu için hastanenein kendi sitesinden sıra alabilirsiniz
Gizem1504 minigin_annesi Cerrahpaşanıj kendi sitesinde online randevu var ali beniana alacaksınız özel değil ama 125 tl ödemesi vardı
minigin_annesi Tubagrnc ben giriyorum suan asagida sitesinde online randevu diye bir clic var ora basiyorum tc kimlik felan yaziyor kullanici bulunmadi diye yaziyor....
minigin_annesi Tubagrnc bide suan 14haftalik hamileyim 20hafta icin erkenden randevu verilirmi ki tatlim?
dilosss Lokummoms Benimde evim çok yakın oraya ücreti ne kadardı canım ben kadar inceliyor bilgi verebilir misin .
Dyg34 yesimozturk kosuyolu medipol hakan apaydın var yakınsan görüs bir istersen uzman perinalog fiyatı 500 falan dı