Minikmucize13 Kese etrafında kanama ile kontrole gitmiştim iki tane kese olduğunu öğrendim. 6+5 idi bir hafta sonra yine 7 hafta çıktı. İkisi de boş olabilir dedi doktorum. Merak ettim hcg verdim 41800 çıktı. Artık neyse öğrenmek istiyorum.
Lolo3434 Minikmucize13 benim de iki keseydi sonra doktorum biri kendiliginden kaybolabilir dedi ikiz demek istemiyorum seni de umutlandırmayım dedi sonraki hafta gittiğimde kese kaybolmuştu tek keseyle yola devam … Rabbimin izniyle sizinde bence bir kesenizde bebiş vardır Allahın izniyle Rabbim gönlünüze göre veraşn inşallah 🍀
Anneperi Minikmucize13 haftan erken bendede kese yok Hamile değilsin demişti betam 1500 den 3500 e çıkmıştı başka doktor gelip baktı keseyi gördü ne dediği değil olanın olduğuna odaklan sakin bir şekilde insallah onlar yanılsın
Dark Minikmucize13 artık yavaş yavaş bebek görünmesi lazım, beta ile alakalı değil pek, inşaallah görürsünüz biraz daha bekleyin
Erennurasl 7 haftalıktım sadece keseleri görmüştük tatlım sabırlı ol hayırlısı neyse onu iste rabbimden 9. Haftaya kadar beklemiştim iki kesede doldu ❤️ hayırlısını iste Allahtan
Minikmucize13 Erennurasl çok çok teşekkür ederim hep öyle dua ediyorum hayırlısı inşallah 🙏 8 olması gerekirken 6+5 de takılı kalması canımı sıktı acaba bebek oluşmadığı için kese büyümedi mi diye . Ama ultrason ve vajinalde kese boyutlarını farklı farklı söyleyince değişebiliyor demek diye düşündüm bekliyorum sabırla 🎈
Erennurasl Yasemin97 son adet dönemine göre hesaplanır kan tahlili ile hesaplanır kese boyutu ile kesaplanır bebek ense ayak boyutuna göre hesaplanır son 2. Tremesterden sonra kafa ölçüleri ile hesaplanabilir