NaimeYilmaz Haticeozturk Yıkamıstım bıseyde olmadı zaten oğlumun kıyafetlerını hep 600 devırde sıktırıyorum
Haticeozturk Clover bakayım bi hiç yünlüye.ihtiyaç duyup yıkamamıştım dikkat etmedik o yüzden bakım.bakalim varmi😀😀
Bahar11mucize Yasminadem örgüler ütüleyince incelir ve salar kendini dikkat edin bence 😉onca emeğe yazık olmasın sonra
Yasminadem Bahar11mucize bahsettiğim gibi ütünün buhar kısmına ağırlık verip ütünün kendisini çok basmadım yünlerin üzerine ve hiç bişey olmadı
Bahar11mucize Haticeozturk hiç bişey olmaz sonuçta kirlenincede yıkancak bende yıkadım elde yıkama programı vardı onda yıkadım hiçde bişey olmadı
Clover Haticeozturk kesin vardır yunlu programı yoksa 30 derece veya soguk ,sıkma programı olmayan bir programı vardır. Sıktırmayın ben denedim hic guzel bir deneyim yasamadım😜😜
Dyg34 Haticeozturk yünlü programında sıkma yok seklınde yuksuın yada kısa programlar oluyor onda yıkayın zaten pis degil sadece tozlu ama sıkma yapmayın
Gulsumkeremsuat Haticeozturk salmasın diye narin yünlü 30 dereceye at ve varsa tül yıkama torban ona koy hepsini at hiçbirşey olmuyor