Sevl Kızlar yatıyorum şuan karnımın altında vajinaya doğru pıt pıt sesler hissediyorum 28. Haftamdayım bebek napıyo anlamadım durmuyor elimle hissediyorum pıt pıt sürekli aynı yer
Eylemmmm Sevl benımde öyle canım aynı haftadayız, sanırsın aşağı doğru bişey vuruyor resmen özel bölgenin en altında hissediyorum çıkacak gibi
duyguogretmen61 Sevl 1-2 dk sürüyorsa hıçkırık olabilir. Ve siz bu haftada hissedebilirsiniz. Tekme daha farklı bir şey.
2023bebegim Sevl erkek bebekler assagida olur ve rahme çok baskı uygular bende aynı derdi çekiyorum kasıklarımda oyun oynuyor rahimde oynuyor atıyor 35 hafta olduk bizde
Uges2015 duyguogretmen61 peki hareketin içten gelmesi normal mı tekme de olsa sanki böyle daha geriden geliyormuş gibi
duyguogretmen61 Uges2015 Olabilir tabi o sizin yapınızla ilgili. Belki de iç karnınız geniş daha derinden hissediyorsunuz.
Uges2015 duyguogretmen61 evet dediğiniz gibi derinden geliyor dr gitmeli miyim sanki geçen hafta böyle değildi şimdi derinden hissediyorum hareketlerini
Sedauzunbekiroglu 1 dakika ve uzun suruyorsa bebek hickirdigi icin oluyor. Korkulucak bir durum degil :)
duyguogretmen61 Uges2015 bu haftalarda çokmaz hissettiğiniz günler de olur. Bence bir sıkıntı yok ama İçiniz rahat etsin bir görünün isterseniz.