• Doğum
  • Tecrübeli hanımlar bakar misinizz? Normal doğum

Herkese merhabalar. Bugün itibariyle 40+4 olduk doktorum artık doğum baslamazsa kendiliğinden cuma günü suni sancıyla baslatacagini o daolmazsa sezeryana alacağını söyledi yani cuma kesin yatışım var sancım gelmezse. Bugün alttan muayene edip esnetmek istedi ve sümüksü sekilde kan geldi ve cok fazla canım acıdı korkulacak bsy yok kan gelebilir dedi evde de ayni durum devam ediyor ve 3 cm acikligim var kasik agrilari yasiyorum regl sancisi gibi. Sizce doğumum bir iki gune baslar mi ilk gebeligim cok korkuyorum alttan muayene bile korkuttu normal doğum istemekle hata mi ettim bilemedim 😪😪😪

Bebeksu17 benim de hastane yatışım şimdi yapıldı, gece 2 de sancı verilecek suni, 39. Haftadayım suyumda azlık var

Kbetul Allah yardımcınız olsun kolaylıklar dilerim inşallah sağlıkla doğurursunuz kac cm acikliginiz var

Bebeksu17 benim de hastane yatışım şimdi yapıldı, gece 2 de sancı verilecek suni, 39. Haftadayım suyumda azlık var

Bende 40+4deyim persembe yatisim olacak dua edin kizlar:(

Rabbim sağlıklı bir avazda kolay doğumlar nasip eylesin hepimizede

Bebeksu17 alaturka tuvalete otur ben öyle yapmıştım hızlanmıştı doğum açılma yapmıştı

Bebeksu17 benim 3 cm açıklığım vardı muayeneden sonra aynılarını yaşadım kan grldi ve ağrılarım oldu 3 gün sonra doğum yaptım egzersizler yapın bol bol birde komik oluyor ama ördek yürüyüşü açılmaya yardımcı oluyor normal doğum yapan biri olarak korkmanıza gerek yok diyorum adet sancılarının sık hali gibi sadece kolaylıkla kucağınıza alırsınız umarım