Soruyorumm Soruyorumm Azra Akel", “Elif Evin”, “Irmak Dila”, “Kerem Akil”, “Dilara Hayat”, “Eylül Feza”, “Oğuz Umut”, “Tuna Mete” ve “Kağan Celal” ise geçen yıl sadece birer bebeğe takılan isimler olmalarıyla dikkati çekti. bunları koyanlar burda mı acaba
YagmurAnnesi Soruyorumm herkesin koyduğu sürekli sürekli tekrar isimler koymak istemiyorum açıkçası. Yağmur Egemen çocuklarımın ismi bilindik ama etrafta kimsede yok. Şimdi de Çağatay düşünüyoruz bakalım.
Ladybird06 Soruyorumm Yusuf sürekli birinci oluyordu ama bu sene Alparslan indirmiş zirveden. Kızlarda da Elif ikinciydi yıllarca ama bu sene ilk üçe girememiş.
Ladybird06 Soruyorumm Olabilir bazı diziler etkiliyor isim tercihini. Bi dönem Hercai vardı ve Miran ve Reyyan isimlerinin koyulma sıklığı artmıştı mesela. Şimdilerde en çok Yalı Çapkını izleniyor ama allahtan isimler bebeklere konulacak isimler değil☺️
Baharks Valla hiçbir dizi filmden etkilenmeden Göktürk Ege koyucam hem farklı hem asıl bence aynı şeyler sıktı artık tabi herkesin yine de kendi zevki ve tercihi
Edafmo Soruyorumm ben bu sene Gökalp, göktuğ bekledim ilk 3te😂😂 çevremde ne kadar doğuran varsa bu iki ismi koydular bir zamanların popüler Eymen, çınar isimleri gibi oldu bu ikisi de
Ladybird06 Soruyorumm Valla artık Aden Aren Arden Mila Liya vs popüler, durum buyken pek kimsenin Ferit ya da Seyran olsun bebeğimizin ismi diyeceğini sanmıyorum☺️
Ladybird06 Soruyorumm Ay evet ya çok garip geliyor. Mesela 25-30 yıl sonra bi çocuğa annenin adı ne deyince Asel Duru Lina falan diyecek☺️