Aylin355 33 haftalık hamileyim ama yalancı sancım oldu mu hiç bilmiyorum, nasıl bir his oluyor nasıl fark ediyorsunuz şiddetli bir ağrı mı bu
Prenss_annesi42 Aylin355 Yalancı sancı hareket ettiğinde geçiyor ya da sıcak suda ama gerçek sancı mesela 5 dk da bir sürekli oluyor ve sıcak suda Bile geçmiyor
D_Banutoklu Aylin355 Ben de aynı merakı yaşıyorum 36+0’dayız ama karında sertleşme ve bebeğin toplanması dışında bir belirtim yok henüz
_mom97 Aylin355 32deyim bende simdiden basladi.ikinci hamileligim belkide bu yuzden cok daha fazla hissedilir sekilde. Rahimden agri giriyo bana hatta bazen agriyla beraber bacagima o anlik kramp girdigi bile oluyor
Zuzu6901 Aylin355 38 haftaligim ben de burda beklim. Arada adet olacakmış gibi ağrım oluyor öyle bir şey mi sancı bilmiyorum. Tecrübe olmayınca sürekli acabalar kafamızda 🥺
Aylin355 D_Banutoklu Bazen benimde oluyor o, hatta geçen haftalarda sertleşme toplanma sık oluyordu ama geçti şuan pek olmuyor, bazen karın ağrım oluyor acaba sancı mı diye düşünüyorum
D_Banutoklu Aylin355 Ama doğum sancısı belden vurur derler karın ağrısı doğumun işaretçisi midir bilemiyorum
Aylin355 _mom97 hiii Benim daha olmadı demekki, tecrübesiz olunca burada okuyorum yalancı sancı diye merak ettim bende oluyor da fark etmiyor muyum diye
Aylin355 Zuzu6901 Evet ya burada okudukça oluyor da fark etmiyor muyum acaba diyorum, bilmeyince işte
Aren2023 Son 1 aydır benim de öyle , karnımda toplanma aşırı sertleşme sonra pozisyon değiştirince geçiyor
KeremikoBayky Aylin355 yalancı sancı kasıkta oluyor gerçek sancı belden kasığa yürüyor dinlenmekle geçmiyor
Seydanures Aylin355 benim yalancı sancılarım genelde adet olmuşum gibi belim karnım ağrıyor ve vajinama doğru batmalar şeklinde oluyor ilk başlarda yürürken de zorlanıyorum biraz yatıyorum biraz yürüyüş yapıyorum geçiyor
Aylin355 Seydanures Çok teşekkür ederimm, ben anlayamadım hiç olup olmadığını ama öğrenmiş oldum sizden