Sedauzunbekiroglu Bulut2093 sadece bi kac gun oturup kalkarken dikislerde acima oluyor buda herkesde olmuyor mesela cok uzun surmuyor iyilesmesi en fazls 1 hafta icerisinde hersey normale donuyor
Bulut2093 minigiminannesi03 acilmam olursa zaten suni sancı daha mantıklı. Normal doğum istiyorum cunku.
Bulut2093 Mkds acı eşigimden emin degilim. Ama yinede bakalim bebek nasıl gelecek. Son dakika mı döndü cocuk
Mkds Bulut2093 yüzünün açısından dolayı normal olmadı kafası aşağıda olsa bile yüzünün yönü de önemliymiş doktorum dönseydi normal yapardın dedi kısmet bende doğum anında öğrendim böyle bir şey olduğunu
Bulut2093 glnr_21 inşallah sağlıkla dogururuz 🙏🙏 ve inşallah kendileri gelmek isterler. İnanılmaz hareket ediyorum ama yerinden o kadar memnun ki 🙈🙈
glnr_21 Bulut2093 ben sırf normal doğum yapmak için hala çalışıyorum son 35 günüm kaldı valla inşallah istediğimiz gibi olur
hunilimom Bulut2093 iki doğumumda suniyle yaptım dikişim de oldu ama öyle beni zorlayan bı durum olmadı ama başkası gelir sezeryanim çok iyi geçti der bu tamaamen bünye ile akali şeyler bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor birazda stres de doğumu geciktirir o yüzden daha da günün var bir günde bile doğumun baslar o yüzden sen sakin ol duş al yürü gerisini bebis halleder 🌸
Bulut2093 hunilimom inşallah bugün 39+6 yiz artık. Evde squat yapiyorum. Her gün duş alıyorum. Yarin sabah randevumuz var bakalım
irem9797 Bulut2093 suni sanciyla dogum yapmaktansa sezeryani tercih ederim kısa süre olsa tamam 2 gün sanci çeken insanlar bile var Allah kimsenin başına vermesin
girl_boy_annesi Bulut2093 suni sancı ile alttan kesili normal doğurdum 4 gün önce sezaryen ile lütfen kıyaslamayın o dikişleri hastanede yattığım oda da iki kişiydik yanımdaki sezaryen olmuş kız ne kadar zor kalkıp oturdu çocuğu zor emzşrdş kendisi dedi bana senin hareketlerin çok rahat diye İnşallah hakkınızda ki hayırlısı olsun
Bulut2093 girl_boy_annesi yarin doktor ne diyecek bakalım. Insallah saglikla kolaylıkla kucağıma alirim.
Bulut2093 glnr_21 ben bütün hamileligimde hareket ettim..pilates yaptım. 35. Haftadan beri hurma yiyorum. Ama gelmeyince gelmiyor bebek. Evim 4. Kat mutlaka in çık yapiyorum.
glnr_21 Bulut2093 aynen öyle valla gelmezse ne yapsana gelmiyor kimisi var 9 ay yatmış rahat doğuruyor
Bulut2093 Arkadaşlar bebegin boynuna kordon dolanmış. Rahim ağzım olgunlaşmamış. Doktor olgunlastirip suni sanci veririm dedi ama kalbi yavaslarsa direk sezaryena alirim deid. Boynuna kordon dolandığı için istemedim. Sezaryena giricem dua edin