Mom_metin Selam hanımlar , bugün doktorum çatı muayenesinde ön kemik darlığı var dedi normal doğum için. Bebeğin kendini iyi ittirmesi gerekir şeklinde bilgi verdi. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Zor mu olur doğum
nlrsena Mom_metin bir bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum bide benim de çatı muayenem var yarın acı veriyo mu nasıl muayene ediliyor acaba bilgi verebilir misiniz?🙈☺️
Canancndn Mom_metin Ön mü arkamı oluyo bilmiyorumda makat kısmını gösterdi bana benimde orda darlık varmış. Geçemezse bu yüzden geçemez dedi. Bebişin manevra yapıp kanala girmesini bekliycez bizde. Benzer durumlar bende dün öğrendim
AhseninAnnesii nlrsena oncesinde mi soyledi doktorunuz bu hafta çatı muayenen felan var gibisinden mi konustu
nlrsena AhseninAnnesii gittim normal muayene ve nst baktı yalancı sancılar başlamış bi sıkıntı görünmüyor iki hafta sonra gel çatı muayeneni de yapıcam dedi iki tarih verdi hangisine uygunsan ona göre gelirsin dedi 😊
aylince23 Benim ilk gebeliğimde çatı muayenem 38haftada olacaktı 37+6 gecesi doğumum başladı çatı muayenesi nasip olmadı öylece doğurdum sonra bana çatın darmış dediler. Şimdi ikinci olacak inşallah bunu da bi aksilik olmazsa normal doğurmayı düşünüyorum 🧡