aysemelisasimsek Gökçe Melis adında bir kızım var şimdi 2. Kızıma hamileyim Bi türlü karar veremedim isimleri uyumlu olsun istiyorum öneride bulunabilir misiniz???
duyguogretmen61 aysemelisasimsek Gökşin Miray 🌸 Uyumlu olsun dediniz diye ben de ilim Bâde koyacağım Allah izin verirse.🤲🏻
duyguogretmen61 aysemelisasimsek Gerçek anlamını bilmeyenler böyle söylüyor. Çünkü Türk dil kurumunda böyle. Ben tasavvuftaki anlamına istinaden koyacağım canım. Bu ismi tâ lisede edebiyat derslerimden beri düşünüyorum.
aysemelisasimsek duyguogretmen61 bende çok araştırdım manevi anlam taşıdığı yazan siteler de mevcut içki anlamını yazanda
aysemelisasimsek duyguogretmen61 2,5 yaşındaki kızım sürekli bade bade diyor çok istiyorum bu ismi normalde hep ama çevredekiler hep içki anlamına geliyor koyma sakın falan diyorlar bide
duyguogretmen61 aysemelisasimsek Sizin niyetiniz salih olduktan sonra çevrenin bir önemi yok açıkçası. İsim meselesi nasip meselesi içinizin sineceği bir isim bulursunuz. Sağlıklı gelsin yavrunuz. 🙏🏻🌸