Ayseyekta Merhabalar.şuan 23 haftalık hamileyim Ama 4 aylık olana kadar fazlaca bulantıyla geçti 2 tane bulantı ilacı içiyor olmama rağmen çok iyi beslenemedim. Şimdi ise herşeyi yiyebiliyorum sadece kırmızı et balık tavuk hiç yiyemiyorum direk bulantı ve kusma oluyor yemeye çalışıyorum ve çok zorlanıyorum 😔😔😔
Nuraysss Ayseyekta bulanti ilacini gece yatmadan 3 tane icip bi deneyin bi de , bn oyle az az yiyebilmistm o da oglen. aksama yine zorlaniyordum
2022bebeki Ayseyekta Yiyemedigim dönemde tavuk suyu,kemik suyu kaynattm yemeklerime onlari katrim. Balığı da OMEGA 3 takviyesi ile hallettim. Geçici bir süreç kafaniza takmayin. Ceviz,muz, süt ürünleri yiyebiliyorsaniz bunlardan da beslenebilirsiniz bebikinizi
Tubazeynepalin Doktorunuzdan omega isteyin omega balık vs yiyemeyenler için ben yiyorum ama doktorum ekstra verdi ve bebeğe kilo aldırıyor 😊
Ayseyekta Tubazeynepalin verdi bi ilaç omega içerikli ama yinede yemen lazım diyor Normalde de et seven tüketebilen biri değilim Ama kızım için yemem lazım dedikçe kendime iyice uzaklaşıyorum bu üçünden
Tubazeynepalin Ayseyekta ama ye mutlaka kussan da ye bende bir kere yedim 23. Haftadayım her zaman alıp bulamıyoruz ama tavukyiyebilşyorsan tavuk ye kız kardeşim hep tavuk yerdi sürekli çok balık yemedi o da yani
Mrsn-mrsn Ben et balık çok aşırı seven ve tüketen biriydim. 17. haftamdayım yatmadan 2 tane prilam içiyorum ama sebze ve hafif şeyler yiyebiliyorum hala
Ayseyekta Mrsn-mrsn hmm anladım 20. Haftadan sonra inşallah bulantılarınız geçer normal şekilde yersiniz Haftaya kadar ben hiç bişi yiyemedim süt yoğurt yumurta etler salçalı yemekler Hiç bişey nerdeyse yiyemedim 20 den sonra düzeldim ama sadece işte bu etleri tüketemiyorum
Ayseyekta 2022bebeki çok teşekkür ederim cevabınız için çok üzülüyorum çünkü kemik suyunu bende kullanıyorum elimden geldiğince yemeklere
funnymummy Ayseyekta bende hamileliğimde bir bunlardan tiksiniyorum maalesef asla göresi gözüm yok hiçbirini resmen omega 3 kullanmakta fayda var
Tubazeynepalin Ayseyekta evet bana 19. Haftada söyledi ben o hafta yedim daha yiyemedim ama tavuk falan yiyin fırında yapın sote yapın sevdiğiniz güzel yemekler bide ben balığı sadece ekmek arası sevşyorum canınız çekmesin de salatayla güzek oluyor tavsiye ederim 😊 sevdiğiniz şekillerde deneyin yani
Tubazeynepalin Ayseyekta bende sizin gibiyim ama canımın çekmesini beklemiyorum aç olduğum zaman yapıp yiyorum 😂yöntemim bu 😂
Ayseyekta Tubazeynepalin ne güzel bolca vitamin olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Ama yediğim an kusuyorum ve iştah kaçıyor oyüzden yemiyorum bi süredir
Tubazeynepalin Ayseyekta kız kardeşim 6 aya kadar kustu ama zorla yedi yedi kustu yedi kustu 😂 Alllah yardım etsin inşallah yersiniz stres yapmayın bebeğiniz üzülür 😇