gulcan_inci Aysamm17 bugün oldum Ispartada özelde, SSK veya emekli sandığı sigortalısıysanız 90 tl tahlil ücreti, olumsuz çıkması durumunda da 50 tl de iğne ücreti ödedik. Özel sigortalılara da 1500 tl imiş sorduk
gizemmm30 Ben Haziran ayinda kürtaj olmuştum özel hastanede bana 800 TL’ye vurmuslardi. Aynısını devlette ücretsiz yapıyorlar hiç gerek yok bence.
Aysamm17 gizemmm30 ayy çok yüksekmiş. Bana da haftaya vurulacak özele gidiyorum randevu falan aldıkta hiç ücret sormadık
mmiraclee 28+0 haftalıkken yani geçen perşembe Ceyhan’da özel hastanede uyuşmazlık iğnesi oldum sadece 200 tl ücret ödedim ben hatta emin olmak için kan grubuma bakmak istediler ona da sanirım birsey ödemedim
Sinemtun Devlet hastanesinden mor reçete yazdılar ücretsiz aldım sağlık ocağında da ücretsiz vurundum geçen hafta
mmiraclee Rakibeozturk evet ilk hamileliğim önce İndirekt Coombs Testi yapıldı sonuç negatif çıktı 28.haftamda uyuşmazlık iğnemi oldum
Rakibeozturk Aysamm17 31. Haftamdayım ama vurulmadı kötü bişey olur mu acaba kontrollerime de devamlı gıdıyorum aslında hiç bir şekilde iğne vurulması gerektiği söylenmedi
gulcan_inci Rakibeozturk ilk gebeliklerde bebek ile uyuşmazlık olma ihtimali yok denecek kadar diyor doktorlar. Önceden düşük vesaire olmuşsa onları da gebelikten saymak gerek benim 1 düşük oldu şimdi 2. ye gebeyim bugün uyuşmazlık göründü iğnemi oldum olmak gerek
Rakibeozturk gulcan_inci teşekkür ederim bu hafta içi kontrolüm var doktora soracağım yine de hep bi tedirginim çünkü