aaysellll Haftaya bugün girdim 4 5 gündür özellikle geceleri regl benzeri ağrı oluyor. Daha önce yaşayan var mı? Doğuma hazırlık sürecinin bir parçası mı sizce?
kbralya01 aaysellll 36. Haftama girdim ara ara bende de var o ağrı doktora sordum çok normal doğuma hazırlık sancısı kısa süreli artık dedi
Yetersukrbck_0618 aaysellll bende yeni girdim 37. Haftaya bende de aynı ağrılar oluyor ama hemen dinlenince geçiyor yalancı kasılmalar büyük ihtimallle çünkü nst de sancım çıkmıyor hiç Allah’ım sağlıkla hayırla zamaninda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🌸
aaysellll kbralya01 bende biraz tedirgin oldum herhangi başka bir sancı ya da doğum belirtisi yaşamıyorum yarın kontrolümüz var doktoruma soracağım yinede
Muhikotu 39+4’ten bildiriyorum. 37’den sonra zaten sürekli regl sancısı gibi sancılar(yalancı sancılar) hissettim ha geldi ha gelecek diye diye bu zamana geldik hala gelmedi 😄 artık yalancı sancılarım da geçti bebiş hala gelmedi.
aaysellll Yetersukrbck_0618 bugün kontrolüm vardı. Nst de bende de sancı çıkmadı. Doktorum doğuma hazırlık sürecinde gayet normal dedi. Amin inşallah hepimiz hayırla bebişlerimize kavuşalım ☺️