Buse-ozdmr Burcu-55 5. Haftada kesem gözüktü ama bir tanıdığımın baya 6 7 haftayı buldu alttan muayne ederse doktor gozukur
Busra_er1 Normalde 5. Haftada gözükmesi lazım ama bazen çok küçük olabiliyor alttan bakıyor doktorlar biraz daha bekle bakalım 🙏🏻
Sinem0135 Burcu-55 kuzum karından çok görünmüyor. 6 haftadan sonra görmek mümkün Ama vajinal yolla bakılsaydı görülebilirdi içini ferah tut 🤲🏻❤️
Greenmomy Alttan muayene riskli mi sizce. Yani doktorlar yaptığına göre riskli değildir diye düşünüyorum ama bazı kişiler de düşüğe sebep oldu gibi yorumlar yapıyorlar. Kafam karıştı
nerminnn_ Greenmomy kimsenin bebeği alttan bakıldı diye düşmez bunlar hurafe içiniz rahat olsun sağlıksız gebelikler vücut tarafından atılır ya da kürtajla sonlanır riskli olsa doktorlar zaten bakmaz inşallah en kısa sürede görürsünüz keseyi
yagmur089 Greenmomy hyr asla onların düşük tehlikesi varmis ondan düşmüş olabilir benimde kalp atışı duyulmamisti alttan bakti duyuldu cok şükür
Bilinmiyoreeee9292 Burcu-55 valla bende canım 6 hafta 4 günlük gittim ilk kontrole kese görünüyo çocuğu göremedim dedi kalp atışını da duyamadık 15 gün sonra bidaha gel dedi😔
yagmur089 Burcu-55 gec dollenmede olabilir canim alttan muane etmesi lazim başka doktra git ben oglumda 3 haftalikken keseyi cok kucuk olsa dahi gorduk kizimda ise 6 hftalikken gördük
Lasvinia Burcu-55 benim geç dollenme olduğu için ilk kontrolde karından goremmedi iki farklı dr iki kere alttan mauene etti. Şükür görüldü