Yenidenanneoluyom Haftaya yaklaşırken yavaş yavaş hazırlıkları tamamliyorum. Ama kafami bu soru karıştı banyo sonrası hangisini bebek için kullanmalıyız sizce?
1prensannesi__ Yenidenanneoluyom Iva natura organik Bebek losyonu kullanıyorum oğlum doğduğundan beri çok memnunum kendimde kullanıyorum yumuşacık ediyor organik doğal🌸
2022bebeki Yenidenanneoluyom Yağin gözenekleri tikadigi söyleniyor. Sirenol Losyon aldim ben içeriği temiz diye çok kuru bir ciltse zeytinyağını ısıtıp sogutup vücuduna sürüp sonra banyo yaptırmamizi önerdi hemşire 🐣
Yenidenanneoluyom 1prensannesi__ bir de marka onerisi de isteyecektim. Sebamede baktim sadece. Sizin dediginizi duymadim hemen araştırayım.
Yenidenanneoluyom Nihal5337 yeni yeni markalar çıkmış daha önce hic duymamıştım not aldım teşekkür ederim 🌷
1prensannesi__ Yenidenanneoluyom Bende hiç duymamıştım araştırdım memnun kalan çok var aldım denemelik iyi geldi ondan devam ediyorum
Pagos Bebek yağı gözenekleri tıkadığı için yenidoğan hemşiresi banyo sonrası losyon kullanmayı önermişti. Eğer bebeğin cildi çok kuruysa banyodan önce yağ kullanıp sonra banyo yaptırabilirsiniz demişti.
Yenidenanneoluyom Mavi11 2022bebeki Teşekkür ederim bilgilendirme için. Losyon seçeneklerine yöneleyim o zaman.