birprensbirprensesannesi- 35-36 haftalık güzel anneler bebeğinizin hareketlerini nerede nasıl hissediyorsunuz. 35 haftalığım tekmeleri vajinamda hissediyorum idrar torbama çok baskı yapıyor ve yürüyemiyorum bile sanki ayakları çıkacak gibi
Ahuum birprensbirprensesannesi- bnde öle hissedıyorum muaynede dedım ayagı çıkacak sankı meger bebek dönmüş baş aşa o yuzden öle hissediyormuşum
Bebegimizolsun birprensbirprensesannesi- 31 haftalığımda karnıma çakılıyor valla bebek hiç aşağıda hissetmiyorum Dışardan bakışta bile bebek yukarda duruyo aşağıda hiç yok Benimki makat gelişliymiş ondan galiba
Fundayakut birprensbirprensesannesi- Canım ters duruyorsa normal bende ters duruyorken öyle hissediyordum artık doğum pozisyonuna geçti kaburgama kaburgama vuruyor 😅
Hilal3425 birprensbirprensesannesi- 35 haftalığım ayakları yukarıda benimde idrar torbasına çok baskı yapıyor ama ayakları değil kafası ve elleri
birprensbirprensesannesi- Ahuum 2haftadır baş aşağı doğum pozisyonunu almıştı bugün döndüğünü hissettim bacakları altta sanki yada bilmiyorum kafasıyla öyle sert vurur mu tekmelerini hep sağ tarafta hissediyordum vajinamda gibi şimdi
Yagmurrr98 Bebegimizolsun Benimde makat gelişi karnımın içinde tur atıyor sanki öyle geziyor heryerde 🤣
Ahuum birprensbirprensesannesi- ayakları hep solda yada midemde . Kafası aşağıda . Bnm. Bilemicem çok rahatsız ederse yarın bi görün derim
birprensbirprensesannesi- Fundayakut hayır ters durmuyordu doğum pozisyonunu almıştı başı aşağıdaydı/ sadece bugün tekmelerini vajinamda hissetttim oraya çok baskı yapıyor yürüyemiyorum idrarımı tutamıyorum alanı kısıtlı olduğu için canım acıyor