Bulutnidamommy Oğlum da deli gibi çilek ve hurma yemiştim.. kızımda turşuuu.. şimdi 3. Gebeliğim.. yine de ilk gibi heyecanlıyım cinsiyet konusunda.. sizin nasıldııı?🙈
Aselsmoms Bulutnidamommy kızımda ekşi şeyler cekiyodu canım hatta tatlının kokusundan midem bulaniyodu hamburger limon çiğ köfte turşu çekerdi hep :) şimdi oğluma hamileyim tatlı istiyorum sürekli 😄 ilk başlarda bi et aserdim elma şekeri waffle kıymalı börek karpuz erik ortaya karışık 😅 ama çoğunlukla tatlı yemek istiyorum bu aralar 🤣
Deletedmom_53 Bulutnidamommy waffle sevmeyen ben deli gibi waffle istedim dün gece eşimle gittik yedim. Aşerme nasıl oluyor tam bilmiyorum ama 😃😃 Daha 7 haftalığız
hayalperest2310 Bulutnidamommy ben herseyi yedim öyle pek birşey aşermedim eskiden neysem oydum 😂😂😂kızım olacak
3kuzuAnnesiyim 2 kıxımdada delı hibi tursu kısır eksi ve tuzlu şeyler. Sımdı tatlı ve hamur işi istiorum ekşise yıyemıorum cınsıyetı bılmıorum
kbra19 3kuzuAnnesiyim benimde 2 kuzum var ikisinde turşu ve erik aşerdim bunda turşunun kokusundan tiksindim ve tatlı çikolata ☺️ hala cinsiyeti bilmiyorum
nasibe98 Oğluşum oluyor. Bi tek ben aşermiyorum galiba. İlk hamile olduğum andan beri canım hiçbir şey istemiyor🤷♀️
mrsperaa Bulutnidamommy Yeşil erik aşerdim. Onun dışında bunlar aşermek değil ama hep ekşi ve tuzlu şeyler yemek istedim tatlı aşırı seven birisiydin tatlı hiç yemedim kızım olucak 🌸
Bir_tirtilannesi Bulutnidamommy ayy ilk hamileligimde deli gibi turşu yiyordum eksi cinsiyet kızdı şimdi yine hamileyim 1 bidon tursu vardi bitti 🙃 16+1 deyim doktor kiza benziyor dedi farkli bir doktora gittim oda aynısını dedi ayın 16sinda tekrar randevum var o zaman kesin öğreneceğim ama kız içime doğuyor tatlı görünce midem bulanıyor limon tuzlayip yiyorum bir güzel 🤤🤤
alangizem90 İlk ciğer istedim ikinci köfte üçüncü olarak canım tavuk mangal istedi oğluşum olcak inşallah beklemedeyiz 39+1
Bulutnidamommy alangizem90 yaaa erkek sanırım et yediriyorr.. 😬 ya benimde mi oğlum olucak yine acabaaa🙈
Bulutnidamommy Bakılırsa herkes aynı kararda gibiii🙈 Bende 3.ye hamileyim.. ya hep et yemek istiyorum.. ve deli gibi tatlı…
alangizem90 Bulutnidamommy evet benimde oğlum olcak bide blogda bi yazı okumuştum burçlara göre aşerme diye Aslan burcuyum et şarküteri yazıyordu
aylince23 Benim ilk gebeliğimde canım hep et çekti ve oğlum oldu. Şimdi hep turşu yemek istiyorum ve tuz döküyorum her şeye inşallah kızımız olur bu seferde. Sağlık olsun da😇