chicharitoo Merhabalar gebelikte waffle yemek sakıncalı mıdır? İçinde çiğ yumurta olması beni düşündürüyor🤔aynı şekilde pankek falan?
MadameHappy34 chicharitoo 😃bu kadar ince düşünürsek hiç bir şey yemememiz lazım,pişirip yiyoruz biz ama yine de bilemedim tabi.😂😂
chicharitoo berceste5155 içine yumurta koyup çırpıyoruz ve kek gibi pişmediği için beni düşündürdü açıkçası. Biraz endişeli olabiliyorum bu süreçte. Dalga geçmeniz üzdü açıkçası
chicharitoo mysweetbabyy hamur pişiyor ama işte derece falan yazmışlar ondan kafam karıştı ben de yiyorum yedim de içim rahat etmedi diye sorayım dedim🫢
chicharitoo mylittlebabym 😅😅hayır ama yeterli ısıda pişmediğini söyleyenler oldu. Kek gibi olmadığı için şüpheye düştüm. Bu ara çok sardım habire yiyordum ondan korktum aslında
mysweetbabyy chicharitoo bir de çiğ kaldı diyelim hadi salmonella açısından risk var onda da Allah korusun salmonella olunca belirtileri oluyor korkma
Eda_46 chicharitoo canım isterse gidip yiyiyorum çiğ yumurta yok her gün değil ara da bir yiyin istedikce hamur pişiyor sonuçta 👍😊
mylittlebabym chicharitoo kız ona bakılırsa yumurtanın kendisi daha kısa sürede pişiyor yumurta pişirip yemiyor muyuz sabah kahvaltıda 😂 waffle 10 dk da pişiyorsa tava da yumurta 1 dk da pişiyor 🙈
Hayattanbikmis chicharitoo Wafflecida çalışmıştım bi ara cig yumurta filan koymuyorlar gonul rahatlığıyla yiyebilirsiniz
chicharitoo mylittlebabym doğru haklısınız ama internette arama yaptım riskli mi diye dikkat edin diyordu