senaacik Merhaba ben Eylül ayında lazer epilasyona başladım iki seans gittim şubatta üçüncü seans için randevum vardı fakat şimdi beş haftalık hamileyim. Gitsem sorun olur mu? Hamileyken lazere giden var mı aranızda?
piiremsesinannesiii senaacik bazı doktorlar gidebilirsin diyor bazıları gerek yok sana bağlı diyor bende gidiyordum 3 seansım vardı daha ama hamileliğimi öğrenince bıraktım seanslarım da yandı ama gerek yok bence riske atmaya
Nhlhmz11 senaacik hem bebek için zararlı , hemde hormonlarindan kaynaklı zaten pek işe yaramaz , o yüzden dondurmani tavsiye ederim.
Zeyno1903 piiremsesinannesiii seanslarin neden yandi benimde 3 4 falan kaldı dondurma işlemi yaptık dogumdan sonra devam edicem kısmetse
piiremsesinannesiii Zeyno1903 ben memnun kalmadığım için ek 6 seans verdiler şikayet etmiyim diye vermişlerdi o seansları sonrasında işte hamile kalınca da artık gitmedim sistemde kayıtlı değilim şu kadar seans kaldı donduralım vs diyecekler şekilde bir de başka şehirdeyiz oradaki şube de tanımıyorlar beni belki gidip konuşsam vs yaparlar ama gerek duymadım artık doğumdan sonra başka bir yer ile anlaşacam
piiremsesinannesiii Zeyno1903 benimki de buz lazerdi canım ama bende pcos hormon bozukluğu olduğu için hiç sonuç alamadım bir de üstüne çıkmayan yerilerimde çıkmaya başladı
Gamzegemen Ben hamileligimi bilmeden 1 seans gittim ogrenince yapamayiz artık dediler emzirmenin 6. Ayindan sonra yapabiliriz dediler dondurdum lazerimi agdayla devam ettim şuan yaptirsanda zaten hormon degisikliginden fayda etmez bence
Daisy0000 senaacik Ben iyi ki lazer yaptırmamışım diyorum.. Hamilelikle beraber o kadar kıllandım ki… Sarı olan tüylerim hep simsiyah oldu.. Nasip olursa doğumdan sonra giymeyi düşünüyorum