Deletedmom_116 Kızlar kizlarr kizlarr bı bakın ya Başım ctaliyoo Sanki vücudum bana dar geliyo gibi Organlarim iç içe geçmiş gbii. Benim gibi olan var mii oneriniz
Findukli_Lokum Deletedmom_116 Allah’ım şifalar versin rahatlatsın sizi, nane yağı veya hani mentollü migren taşları varya onlardan şakaklarınıza alnınıza masaj yapabilirsiniz şifa olur inşallah
Beyabann38 Deletedmom_116 bende öyleydim 4 gün çektim biberiye yag nane yag falan sür başına masaj yap boynuna biraz rahatlatıyor karanlık sessiz bi odada dinlen
Deletedmom_116 Findukli_Lokum Bildigim kadarıyla migrenimde yokki 🥺🥺Çok zor ama Allah herkesin yardımcısı olsun
Semilk05 Deletedmom_116 tansiyon düşüklüğü olursa eğer halsizlik ve aşırı baş ağrısı yapıyor gebelikte çok yaşadım o yüzden söylüyorum. Allah şifa versin baktırma şansınız olduğu zaman ölçtürün bi
busraydnc Deletedmom_116 geçmiş olsun 💐 bende de migren var arada başım tutuyor nane yağı mentol taşı veya mentollü kremim var Ersğ onlar iyi geliyor ama sizde migren yokmuş şiddetli ise bi tansiyonunuza baktırın derim
gbdl2023 Deletedmom_116 valla 3 gündür gribim onun etkisi bilmem 3gubdur geçmeyen bas ağrısıyla savaşıyorum çözümü var mi bilmiyorum migrenim var daha önceden sessiz karanlık odada dinlensem de belli bi müddet geçiyor sonra tekrar yineleniyor
Neslisahhh Deletedmom_116 ben de iki hamileligimin de 5. Ayında inanılmaz baş ağrıları yaşadım. Osteocare kullanmaya başlayınca gecti