Milosee Kızlar merhaba yarın 37+3 haftalık olarak sezaryene giricegim şekerim çok yüksek olduğu için bebeği tehlikeye atmamak için bana önerilerinizi bekliyorum ne yapmam lazım sütün gelmesi için bide kayısı kompostosu iyi diyorlar bütün önerilere açığım 🌼🌼
OzgeSrc Milosee kayisi kompostosu daha cok gaz icin oneriliyo. Sut icinde bol bol su icebilirsin. tahin helvasi kuru incir kuru kayisi kuruyemişler. Ama tahin helvasi olsun yaninda :) 🌸 onun disinda sezaryen icin onerim bol bol yuru sezaryenin ilaci yurumek
Mhrbn44_ Milosee Rabbim yardimcin olsun saglikli çok güzel bir doğum olur insallah bebegin ve senin icin…süt icin beyaz dut kaynatip suyunu alabilirsin yanina bol su icmeye çalış birde asla stres yapma canim bebegenine ne kadar temas edersen sütünü etkiler saglik ocaginda ebe öyle demisti bana bebek memeyi çektikçe illaki süt kanallarini uyarir
Milosee Mhrbn44_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun su içmeyi çok seviyorum Allah’tan 🥰🥰🥰🌼 dediğinizi deneyeceğim
OzgeSrc Milosee rica ederim benimde 2. Sezaryenim olacak ilki ani oldugu icin cok tecrubesizdim artik bunda tam teskilat gidecegim😂😂
Milosee OzgeSrc ayy benimki ilk gebelik öyle korkuyorum ki kesildiğini hisseder miyim surec nasıl islicek 🙂😶😶😃
Milosee OzgeSrc bende genel isticektim ama doktor dediki böylesi daha sağlıklı yarım yapilcak o yüzden