cansualisa Var mı kullanan kızlar ya da memnun kaldığınız takviyeler yine kızım rahatsızlandı habire hasta oluyor şaşırdım artık soğuk pres dut pekmezi probiyotik kullanıyoruz ama faydasız. Korkuyorum haftaya da doğum yapıcam bana da geçer diye.
mysweetbabyy cansualisa umca aurekli değil de hasta olacağını anladığın zaman kullanilam birsey surekli kullanılmaz omega 3 d vitamini argivit multivitamin kullanıyorum ogluma arada da provoyotik
Aselhumaninannesi cansualisa umcayi kullanabilirsiniz ek olarakta immün güçlendirici kullanabilirsiniz immunex immün içerikli olanlardan bağışıklık güçlendirici özellikleri var umcada kış ayının vazgecilmezidir multivitaminleri vitamin değerlerine bakılmadan verilmesi çok önerilmiyor vücutta fazlalık vitamin yüksekliği olur ama immunex çok eski köklü bir bağışıklık guclendiricidir tavsiye ederim
1Mavimavi cansualisa polivit + immun 44 kullanıyorum Ama olunca oluyor bu sene bi gariplik var zaten doğru düzgün kış gelmeden ay başı olur gibi grip olduk 🥹
Aselhumaninannesi mysweetbabyy umca solüsyon da birşey yokki kullanılabiliyor ilaç olmadığı için ilk defa duydum hastalığa yakın kullanıldığını yıllardır çocuk doktorları ile calismisimdir
mysweetbabyy Aselhumaninannesi nasıl yok dogal birsey olsa bile surekli verilmez umca hasta olacağını anladığın zaman ver 1 haftadan fazla kullanma dedi doktorum cok ta güveniyorum
Aselhumaninannesi mysweetbabyy hastalık için verilen bir ilaç degilki umca ilaç değil o sebeble sizin doktorunuz o şekilde demiş olabilir ama dediğim gibi ben bildim bileli umca var yıllardır da çocuk doktorlari ile çalıştım hasta değilken bile doktorlar takviye olarak veriyordu benkm kendi kardesimde astım alerji idi ona bile önerildi uzun sürede kullandı
mysweetbabyy Aselhumaninannesi hastalık için verilmiyor zaten hafif bağışıklık düştugunu anlayınca veriliyor valla bu ülkede de 1 milyondn fazla belki cocuk doktoru var ama hakkı ile yapan doktor sayısı çok az kendi doktoruma gözüm kapalı güvendiğim için onun verdiği bilgiyi paylaştım
cansualisa Ateş düşürücü verdim 3 saatte bir vericemmm hiçbirşeyi yoktu yavrumun ne oldu anlamadım :(
Aselhumaninannesi cansualisa dönüşümlü ateş düşürücü verebilirsiniz calpol 4 saat sonra pedifen dolven türü 4 saatlik arada ateş düşmez ise iki saatin arasında fitil verebilirsiniz
cansualisa Tugbatatli sorma kuzu ya bnm kızımın epilepsi havalesi olduğundan çok korkuyorum geçirir diye :( inş düşer çocuklarımız iyi oljr
Aselhumaninannesi cansualisa şimdi okudum havale geçmişinde kullanamiyorlar dolven türü çok geçmiş olsun
Aselhumaninannesi mysweetbabyy tabiki de öyle benim çalıştığım doktorlarda muayenelerini tedavilerine çok güvendiğim için aynı şekilde bilgi paylaştım