Beklenenim11 Merhaba transferimin 7. Günü beta testim 0,28 çıktı ama doktorum 3 gün sonra tekrarlamamı istedi böyle olup yükselen var mı yükselme sansı varmı
Esoo0698 Beklenenim11 Ben normal gebeyim adetim 1 gün geçti ve değerim 39du yükseldi bence seninkide yükselir
Kubrabas Beklenenim11 Merhaba neden transferin 7.günü test verdiniz ki? En sağlıklı olanı 12 gün beklemek boşuna kendinizi strese sokmuşunuz. Yükselir veya yükselmez demek için de erken. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah
Turgutaykader Yani ben tup bebek degil ama asilama oldum benim poztife dondu kanda 8 .gun negatifti .adet gunumde pizitif
Beklenenim11 Turgutaykader ya inşallah benimde öyle olur doktorumda adetimin diğer günü istedi testi lütfen dua edin
Turgutaykader Beklenenim11 uzulme isyan etme inan Kur’an-ı Kerim’de Türkçe olarak baktigimda sabirla alakali neler yazmislar gonlune ferahlik ver olcak elbet 🤲
Turgutaykader Beklenenim11 hayırlısı olsun inşallah bundada vardir bi hayir öyle düşün yavrum zor gebenin gunlugunden test al ovulasyon