Esraadem Kızlar merhaba , 5 gündür akıntım kahverengili pembeli geliyor doktorum progestan verdi . 3 gündür kullanıyorum . Progestanı kullanırkende akıntı yaşayan oldumu .
Mrvtstn Esraadem akıntınız renkli mi geliyor, benimde birden kanamam başlamıştı progestan verildi 3-4 gün kadar sürdü sonra kahverengi lekelenmeye döndü şimdi kesildi ama hala ilacı kullanıyorum 10 gün falan oldu
Serosss Ben hala yaşıyorum anlamadım gitti erken doğum riskim var cmt gününden beri geliyor leke (200 mg fitil kullanıyorum sabah akşam ekstra iğnesini yazdı doktor)
Esraadem Serosss peki doktorun ne dedi bu duruma biz watshp üzerinden görüştük bana gel bile demedi . Ama dikkat etmeye çalışıyorum .18 aylık bir de oğlum var zor da olsa arada uzanıyorum . Her wc ye girdiğimde hep aynı manzara . İlk gebeliğimdede yaşadım ama 1 hafta felan sürdü geçmişti sonra bunu anlamdım
Serosss Çok pimpirikli olduğumu söylüyor bu durum canımı sıkıyor tabiki ama olabilir dedi progestan kullandığım için. Rahim ağzı uzunluğum çok kısa bu sebeple erken doğum riskim var şuan 28+2yim inşallah işe yarar..