So29 Merhaba 7 haftalık hamileyim fakat doktor geç döllenme olduğunu henüz sadece kese olduğunu embriyo olmadığını ve haftasını belirlemek için bile erken olduğunu iletti ayrıca düşük tehlikem var asla anlayamadım. 7. Haftada kalp atışı normalde duyuluyor çok endişeliyim
Esoo0698 So29 Bende ilk gebeliğimde keseyi 6+4de görüp bebeği 8+4de gördüm. Kalp atışınıda o zaman duydum
zeynozey So29 canım bende 7. Hafta diye gittim 4+5 kese gördük sadece ☺️ geç döllenmeymiş bu hafta tekrar gidicem kalp atışı için içini ferah tut sende inşallh💞
Edolili So29 Kendinize dikkat ederek bekleyinn. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻 Ben erken gördüm keseyi ve bebeği dualarım sizinle
Esraadem Bende yeni yaşadım ya . Gebelik kanda testte çıktı ama kese görülmedi 3 gün üst üste gittim 2 günde felan kese 1, 1,5 mm büyüyebiliyormuş . Sonradan çok küçükde olsa zorda olsa şükür gördü . Ama daha bebeği kalp atışını duymadık yine gidiceZ
senaaltinsoy1 So29 bende bugün gittim 6 haftalık olması gerekirken ultrasinda 4+6 çıktı sadece keseyim gördük doktor normal geç dollenme olabilir dedi canım 3 hafta sonra çağırdı