fdm12 Kızlar doğumu başlatmak için neler yapmalıyım 39 oluyoruz yarın sancım olmazsa 41 kadar gelmezse suni sancı ile başlatacaklar
Bebisinannesi23 fdm12 bende bekleyim şurada. 39+3 olduk ne sancı ne bi belirti yok. Hurma yiyorum, yürüyüş yapıyorum ,suquat,adaçayı ,egzersiz , korunmasız ilişki ama daha gelen giden yok . Beklemedeyim
Ksmmett fdm12 bende 37+3 haftalığım 3 gündür regl ağrısı gibi ağrım var dün de nişanım geldi ama açılma yok parmak ucu kadar sadece doktorum eve gönderdi ağrı artarsa gel dedi yürüyüşte yapmıyorum hurmaya başlıcam bugün
PrensesMine fdm12 Benimde 39. Haftada hiç açılmam sancım yoktu doktor 40. Haftada suni sancı veririz dedi bu süreçte egzersiz hurma duş denemediğim şey kalmadı Hala gelen giden yok sadece bugün sabahtan nişanım geldi ama bi anda değil 3-4 sefer şeklinde ama hala sancı yada başka bi belirti yok acaba bendemi bi sıkıntı var diyorum 🥺 yarın 40 bitiyor kontrolüm var bakalım İnşAllah birazda olsa açıklık vardır İnşAllah hepimiz suniye gerek kalmadan doğururuz
fdm12 Bebisinannesi23 kanala girmiş mi canım benimki daha kanalada girmemiş devamlı hareket et dedi bakalım her gün 1 saat yurucem hurmaya da bugün başladım
Pskglzr Bebisinannesi23 günümüz de aynı yaptıklarımız da. Bizim bebiş de gelmeyi düşünmüyor galiba. Suni sancı ile başlatmak isterse doktorum nasıl olur diye düşünüyorum bende
fdm12 Bebisinannesi23 inşallah girmiştir ben bugün gittim yok dedi bakalım aşağıda ama kanala inmemiş
fdm12 Ksmmett haftanız normal ama yürümeye başlayın anca ben o kadar yürüdüm halde hala kanalda değil
Bebisinannesi23 Pskglzr yaa öylemi. evet ne yaparsak yapalım bebişler istemeyince gelmiyorlarmış. Artık bende onu düşünmeye başladım. Sağlıkla gelsinlerde öyle olursa da yapacak bişey yok.
elifgul24 Kanala girdiğinde bebek yine oynama hareketlerine devam ediyormu yoksa oynamasi azaliyomu ? Nasıl anlayabiliriz kanala girdiğini bende 38+6 haftalıgim yarın 39 olucam hiçbir belirti yok benimde :(
fdm12 elifgul24 hareketlerde azalma oluyo bide kaburgalarında baskı azalıyor rahat nefes alıp veriyorsun
fdm12 PrensesMine inşallah vardır aminnn bide benim çatı muaneside olmadı yapmadı yani 🥲 sende ne sıkıntı olcak canım öyle düşünme biz gelsinler istiyoruz da işte vakti gekince herşey sağ salim sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah
fdm12 PrensesMine inşallah vardır aminnn bide benim çatı muaneside olmadı yapmadı yani 🥲 sende ne sıkıntı olcak canım öyle düşünme biz gelsinler istiyoruz da işte vakti gekince herşey sağ salim sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah
PrensesMine fdm12 Öyle tabi vaktinden önce dal bile kıpırdamıyor ama belirsizlik olunca insan ister istemez stres oluyor Sağlık olsun yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik