bsraikra arkadaslar 22 haftadayim amniyon sivim sinirda arttirmak icin havuc suyunu duydum fakat havuc suyu satan market yada magaza biliyomusunuz kendim yapmak istemiyorum makinem yok zaten bir kilo havuctan anca bi bardak cikiyo
FtMs bsraikra ama en sağlıklısı kendi yaptığın 4 5 adetten bir bardak çıkıyor yada taze gözünün önünde sıkılan yer bulman gerekli
Neroizm bsraikra hangi sehirdesiniz bilemiyorum ancak belki marmaris bufe tarzi yerlerde bulabilirsiniz ya da rica edip yaptirabilirsiniz.
eCeCik bsraikra havucu rendeleyip üzerne biraz şeker dökp bekletin temiz bi bezin üzerinde sonra suyunu sıkın bayağı çıkıyormuş su annem bana bebekken öyle yapıyormuş makinadan çok azcık çıkıyor
Nesliern Makinası çok pahalı değil bence kendiniz yapın ayrıca bir kilodan değil iki üç havuçtan bir bardak rahat çıkıyor merak etmeyin
AyazAdamom bsraikra rendeleyip şeker koyarsan şekerli havuc suyu içmis olursun şekerli içmen de ne kadar sağlıklı tartısılır. Havucu direk ye daha iyi
VahideEktirir Saglıklı olmaz ama kendin sıktığın meyveyi bile hemen için diyolar vitamini gecmesin dye
BraYetimolu Ben de aynı durumdaydim ilk hafta günde 2 bardak ,sonra günde 1 bardak iç dedi doktorum, ben de bulamadım katı meyve sıkacağı makinesi aldım evde sıkıp taze içtim işe yaradı hem makina çok kullanışlı bebise ek gıdaya başladığında da kullanabilirsin çok güzel su çıkarıyor
BraYetimolu bsraikra arnica nektarin 205 modeli canım 170 liraya mı ne almış eşim ,ördek şeklinde ,en uygunu oydu ama çok memnun kaldım 400/500 liralık ta var çünkü , o kadar para vermeye gerek yok bence