Seda06891 Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim kasıklarımdan bacağıma ağrı vuruyor belim ağrıyor bunlar normalmi
Aybeniz Seda06891 evt canm ben de 5 haftama giricem yarın bende aynıyım kasık bel agrısı arada halsizlk bunlar norml hayrlı olsn 🥰 bulantın var mı
Sevin21 Seda06891 beta hcgniz kac cıkmıstı kac gun gecikmistiniz bnmki sanki bana göre dusuk deger gbi gelyr
Findukli_Lokum Seda06891 normal canım benim de o haftalarda kasık ağrısı oluyordu, hatta şimdide ara ara kasık ağrılarım var
Tugceduman61 Merhaba bende 4 haftalık hamileyim aynı durum bende de var bugun test verdim kan 959 çıktı sağlıklı elhamdulillah ✨🍀 Sizlerde sağlıkla alın inşallah
Sevin21 Tugceduman61 bnm adete 2 gun kala 75 ti 2 gun sonra 181 oldu yarın yine baktıracam umarım yukselir
Tugceduman61 Sevin21 inşallah 🍀 pozitif ol iyi düşün iyi olsun olabiliyor bazen çok tavan yapmadan yükseliyo değerler merak etme sağlıkla inşallah ✨
4228 Seda06891 bende 4 haftalık hamileyim benimde kasıklarımda ve sırtımda ağrılar oluyor inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏
Aybeniz bugün gecikmemin 6. günü acil e kan verdim 1800 cıktı uygulamada 4+6 günlk 4 ocak ta yani 2 gün sonra kadın doguma randevm var ultrasonda bakar mı bilmyrm kese için degern 4 bin i gecmesi lazmdı yanls hatrlmyrsm 💖 hayrlı olsn bebişlerimiz