Kızlar baştan beri riskli bir gebeliğim var. 9+5teyim. Dün gece 3 te akıntı sanıp kalktım tuvalete. Bir baktım ki kan. Yatağa kadar geçmiş. Annemlerde kalıyorduk riskli diye gebeliğim. Hemen eşimi kaldırdım. Dedim kalk kanamam var. Annem eşim ben gittik doktora. Kesenin biraz altında kanama alanı oluşmuş. Pruloton iğne, progestron iğne, mide koruyucu yaptılar. Serum falan da taktılar. Eve 6 gibi geldik. Serum baya büyüktü. Şimdi kanım siyah oldu. Doktora da yazmaya utanıyorum artık. Kadını durmadan rahatsız ediyorum çünkü. Eğer önemliyse yazcam. Normalde siyah kan beklemiş ve havayla temas etmiş kandır onu biliyorum. Ama bir kaç böyle parçacıklı gibi düşünce korktum. Parça demiyim aslında pütürlü diyim. Bebeğimin kalp atışını vs duydum. Bebekte sorun yok dediler. Ama plesanta bazen 9. Haftalarda ayrılıyor mu ne dedi. Hani bebek büyüdükçe bazı yerleri zarar görebiliyormuymuş neymiş. Çok net düşenemiyordum o an. Paniklediğimde donar kalırım çünkü. Mantıklı karar alsam da düşünemem yani o an. Şimdi bu siyah kan ne bilen var mı ?