BeyzaNurr Hanımlar kayser de yaşayanlar şehir hastanesinden güzel ilgilenen ve tavsiye edebilecegi bir kadın dogum doktoru varmı
semrakarahan BeyzaNurr sehir hastanesinde hatice die bi doktor var soy ismini unuttum ya ama cok iyi bi.doktor tavsiye ederm
semrakarahan BeyzaNurr guzel ilgili bi doktor doktorlar iyi ama yaninda oturan sekretermi neyse onlar doktordan daha cok karisiyor
BeyzaNurr semrakarahan valla ben geçen hafta cem cemil diye doktora gittim şehir hastanesi nde çok ilgisz ve hiç anlatmıyor o yüzden doktor degiştiriyorum
semrakarahan BeyzaNurr Hatice Durmuş tavsiye ediyorm.bi gidin bu doktor cok iyidi benim ilk gebeligimde gittim ama pihtilasma varmis dusuk yaptim bundada gidicem ona ama bi sure ozele gideyim 4 5 aya kadar uzak sehir hastanesi
BeyzaNurr Buse01 başka hastaneden sormuyorum şehir hastanesinde ilgili tavsıye edebilecegnz doktor soruyorym
38nimet Canım bende şehir hastanesine gidiyorum bütün doktorlara gittim hemen hemen ama hüseyin Azer yılmaz gibi sakin ilgili sorularına cevap verip terslemeyen. Doktor görmedim erkek doktora giderim dersen tavsiye ederim