z2944 Nuran kıyak. Ataşehir avicenna hastanesi. Kesinlikle öneririm. Kendimi her zaman sorunlu bir müşteri olarak tasvir ederim. Hani en gıcık müşteri tipi olarak düşünebilirsiniz beni ☺️ (gururla söylediğim bir şey değil. Sadece olayı anlamanız açısından söylüyorum) ve ona rağmen Nuran hanım cidden bir kere bile terslemedi. Aşırı panik biriyimdir. 10. Haftadayız ama ilk haftalar bazı sıkıntılardan dolayı 2 günde bir gittim. Doktorum bir kere bile neden geldin demedi. O 10 günlük süre zarfında hep giderim. Gelme demez. Mesela diyor ki seni 1 ay sonra çağırcam ama görmeden yapamazsın sen. 1 hafta 10 gün sonra gel diyor. Arkadaşım doğum yaptı aynı doktorda onun yanına gittiğimde ziyarete 10 günlük kontrol süresindeydi. Dedi gelmişken gel bir seni de göreyim (ben demedim). Hatta gece 4 te yazdığımı ve 4 te bana cevap verdiğini biliyorum😅 asla size olmayan bir şeyi anlatmaz. Şöyle anlatim sırf mutlu olun diye üzüleceğiniz şeyleri söylememezlik yapmıyor. Tamamen net bir doktor. Başta bu beni üzmüştü ama herşeyi o kadar net anlatıyor ki cidden size boş umut vermek değilde gerçekten gerçekleri anlatıyor. Beni en cezbeden bu olmuştu. Hastane olarak çok iyi. Kanama için gittiğimde serum ve iğneler yapıldı. Odaya alındım. 278 tl bu arada iğneler ve serumlar. Cidden hiç bir şey geldi bana. Ve cidden bebeği aşırı toparlıyor. 3d ultrason var. Gösteriyor size. Yani net olarak anlatabileceğim şeyler bunlar. Başta takıldığım tek şey çok açık ve net olmasıydı. Hani hoşuma çok gitmemişti. Üzücü durumlardan dolayı. Allaha şükür düzeldik toparladık. Olayın üstünden geçince zaman diyorum ki iyi ki net konuşmuşta bana umut vermemiş ☺️☺️ kusura bakmayın uzun oldu