Laayla kızlar ben özelde kontrole giderken şeker yüklemesi yaptırmayı ve ayrıntılı ultrasona girmeyi pek düşünmüyordum ama bugün devlette doktor beni bi azarladı bi azarladı ulan dedim noluyoruz 27 haftalığım yaptırsam geç mi olur?
Muhammedamine Laayla 27+4 de yaptırdım en iyi hafta bu zaten yükleme için . Ama detaylı için geç bir hafta
Laayla Muhammedamine oynaya oynaya hamilelik geçirmişsin hiçbi şey umrunda olmamış dedi bana şok oldum😂
Laayla sudamlasi yarın gidicem bakalım detaylıda da %100 çıkmıyo dediler o yüzden gerek duymadım açıkcası
Muhammedamine Laayla detaylı ultrason çok önmli ama haklı biraz doktorun bakarlar ama detaylı inceleme yapamazlar bebek büyüdüğü için . Şeker yüklemesini yaptırmalısınız ama iyi bir haftadasın 🤗
sudamlasi Laayla olur mu öyle şey hiçbir test yapılmasa bile detaylı çok çok önemli her zaman kim ne derse desin doktorunuzu dinleyin🌼inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız🙏🏻
Muhammedamine Laayla evet 22+3 de girdim detaylıya ve çok net sonuç alıyorsun canım sana kim net değil dedi ?
Laayla Muhammedamine detaylı ultrason doktorunun sekreteri dedi bugün aradım yaptırsam geç mi olur dedim zamanında %70 %80 görünse de bu zamanlarda da %50 %60 anlaşılıyor dedi hiçbi zaman sonuç %100 bilinmiyor dedi