busra009 32+2 olduk dünden beri hiç hareket etmiyo normal mi sizce 🥺 çok korkuyorum çalışıyorum doktora da gidemedim hiç durmayan çocuk dünden beri hareketsiz kalınca korktum
Seydo54 busra009 isyerinde yorulmus olabilirsiniz, bende calistigim zamanlarda yorgun oldugumda hareketi azalirdi benide endiselendirirdi, ama dunden beri varsa böyle bi durumunuz bi gidin isterseniz
Esoo0698 busra009 Hiç hareket etmediyse bi gidin derim. Yani arada bi hissetseniz uyuyodur deriz ama hiç hareket etmedi diyorsunuz bi gidin. Bizide haberdan edin 🙏❤️
Meliko busra009 35 haftalık olduk gündüz pek hareket etmiyor tek tük yaşam belirtisi ver diye karnımı hareket ettiriyorum gece uyanıyor bu haftalarda çok uyurlarmış canım seninki de benim bebe gibi gece kuşu olabilir bi dikkat et bakalım benimki gece 1 den sonra başlıyor hskdhd
5kediannesi Bebek hareketleri çok önemli bu haftalarda yemekten sonra solunuza doğru uzanıp hareketleri takip etmelisiniz, dikkat etmemişte olabilirsiniz 2 saatte en az 10 hareket hissetmeniz gerekir
Esoo0698 busra009 Oh çok şükür uyumuş demekki bu saate kadar umarım doğuncada böyle uyur ve annesini uykusuz bırakmaz 😁
Seydo54 busra009 cok sevindim, stres yapmada bebis etkilenmesin uyuyordur yada sirtini size yaslamistir iyi dusun iyi olsun🙃😉
busra009 Esoo0698 yani özellikle geceleri hiç durmuyordu uyuyamıyorum diye şikayet ediyordum dünden beri olmayınca çok korktum valla şikayet etmicem artık hiç durmasa da 😂