Likayolcusu Ben bı gün kontrole gittim 12+2 ikizleirm dr daha büyük ölçtü ama ikisini de kıza benzetti ama ben birini erkeğe benzettim tabi dr daha iyi bilir de haftaya tam emin olmak için yine gidicem siz bakarmısınız resimlerine bacak arasını atıcam siz kıza mı benzeticeksiniz erkeğe mi? 🥰 
nergis_a Likayolcusu ben sana daha once bakmistim canim birisi kiz dedim ikincisi arkasini donmustu bak simdi tam gottermis kendini hayirli olsun
Likayolcusu Sevvl maşallah 🧿 bende üsttekinde sanki çıkıntı var gibi ama neyse haftaya kesinleşir ikizlerye erkenden alışveriş yapıp bitirmek istiyorum ilerde zorlanıcağım için emin olmak istedim
ABoyAndTwinsBoysMoms Bana 14. Haftada 1 kız 1 erkek dediler 18. Haftada 2sine de erkek dediler. 🤷🏻♀️
Gunay_14_18 Likayolcusu Cift yumurtaysa cinsiyetleri ayni olacak) bendede cift yumurta ikizleri ogullarim var) il gunden doktor dedi ikisi ya erkek yada ikisi kiz olacak
Fatmapelit12345 Likayolcusu Ben hiç anlamamda gorselden ama 12 haftada benimkilerde 100/80 kız demişti doktor 16 da ikiside erkek oldu 😂yani yania payı yüksek canım o haftada
Likayolcusu Fatmapelit12345 benim bi kzııM var ikizlerdenn de birinin oğlan olmasını isterdim başka çocuk düşünmediğimiz için ikisinden hem kızım hem oğlum olsun isterdim 😊 sağlık olsun 13+5 ramdevu aldım bakalım o zmaan be diycek dr 🌼
Likayolcusu Gunay_14_18 tek yumurta öyle oluyor çift yumurta belli olmaz biri kız biri erkek de olbikir bakalım sağlık olsun