Kizlar merhaba bugun 35 e girdik cok sukur.. 27 de bi erken dogum tehlikesi atlattim o.gunden beri adalat iciyorum.. ay sonu birakicaz cok korkuyorum erken gelicek.diye.. bu aralar cok ağırlastim kasıklarım cok acıyor belim.bgun hafiften agriyor bacak aram agriyor bebegim ters duruyor o yuzden kafasi mideme kaburgalarima baski yapiyor.. Sizler nasilsiniz nasil hissediyosunuz?
34 35 haftalık hamileler nasil hissediyorsunuz?
bende 35 oldum bugün 🤗 sürekli tuvalete gidiyorm bebegim bi baskı yapıyoki sormayn egilemiyorm hareketlerm baya kısıtlandı bebegim ters kafası midemde 31.haftamdan beri dönmesni bekliyorm ama bana mısın demiyor 😂 En son 31 haftalıkken gttm bebegim 1.600 gramdı nts filan hiç grmedm şmdiye kadr .Perşembe gnü kontrolüm var kilosunu çok merak ediyorm sizn bebşlernz kaç kilo 35. haftada 😍
35+3 olduk 2,600 kilosu canım 💋
35+2 günlüğüz dun kontrolle gıttım ogluşumun kafası asada 2.750 kg olmus.ben hiç durmuyorum kızlar cok ayakta duruyorum ayaklarım cok fazla sısıyor gecede bızımkı cok hareketlenıyo cok Ağrı yapıyo gece sabahlıyoruz inşallah herşey güzel olur
MelekCeylanKaplan masallah bende ayaklarimi otururken bile sarkıtırsam sisiyor yatinca duzeliyor.
nurucararslan Masallah sag salim kavusalm insallah.
mmrv hamile hissediyorum
Bende 35+3 oldum bel ağrısı var ve sertleşme cumartesi doktor kontrolümüz var en son 32 haftalıkken 2150 kg idi inşallah sağlıkla dünya ya gelir hepimizin bebekleri 🤗🤗
Gulsummldr bu ne demek.simdi?
35 olduk sağ tarafıma sürekli bir tekme sol tarafıma yatıyorum canımı yakıyor ama sabır diyorum sık sık idrara çıkma rabbim inşallah tek nefeste kurtarsın kolay rahat bir dogumumuz olsun. Buarada şanlıurfada doğumum olucak :(
Bizde 34 +3 olduk en son 32 de gitmistik 2500 grm di ogluss kafasi asagida , cok fazla baski ve agri oluyor belimde de ayni sekilde Bende hic durmuyorum hep temizlik derken artik cok cabuk yoruluyorum allah yardimcimizz olsun 😊😊