Yusufemir-2023 Merhabalar kızlar bu uygulama yanlış mı gösteriyor acaba son adet günüm 10 Ekim şuan bugün tam 12 haftalık gözüküyor ama şuan doktorum iki tarama testine 12 hafta 6 gün yazdı nasıl hesaplanıyor bilemedim yardımcı olur musunuz?
bebek_firarda Yusufemir-2023 bebek bazen birkaç gün önde yada geride olabiliyor. Normal doktorda öyle görünmesi
Tubatgn Yusufemir-2023 Ultrasonda bebekler gününden önde ya da geride gidebilir ölçüm ile alakalı siz son adetinizi baz alacaksınız 🥰
Hallerimvarbenim Yusufemir-2023 Ultrasonda görünen bebeğinin gelişimine göre haftası canım bebeğin gelişim olarak 6 gün ileride demek ki ☺️
Yusufemir-2023 bademli_puding aaa canım öyle oluyor mu anlamadım bende geç gitmişim az kalsın tarama testi geçiyormuş 🫢
Yusufemir-2023 bebek_firarda hmmm peki doktorum takip ettiği şekilde nasıl edebilirim testlerde geç kalıyorum çünkü
Yusufemir-2023 Tubatgn 10 Ekim son âdetin başlangıç tarihi doktorun takip ettiği şekilde nasıl takip edebilirim
Yusufemir-2023 Hallerimvarbenim eee canım bugün tarama testinin son günüymüş doktora gittim. İyiki de gitmişim uygulama ya göre daha 1 hafta var gözüküyor
Tubatgn Yusufemir-2023 Doktor o şekilde takip etmiyor canım. Cihaz ölçümünde öyle çıkıyor. Doktor sana aksini söylemediği sürece son adetine göre takip edeceksin.
Yusufemir-2023 Tubatgn yani ben uygulamada son adet günü ilk ne zaman o şekilde şey yapıyorum ama doktor da aynısını yaptı ama doktorun ki bir hafta ileriden gidiyor
Tubatgn Yusufemir-2023 Canım doktor sana bir hafta önde takip edice dedi mi ? Demediyse önemli değil benimde bir hafta önde gidiyor ama ben son adeti baz alıyorum