Reyhosunannisi Boncukveannsi fiyatından emin misiniz bende Aralık ayında aradığımda normal doğum 5300 sezeryan 6 bin demişti yeni yılda fiyatlar değişeceğini söyledi Şuan güncel fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum ama 1500 lira civarında zam olacağını söyledi danışman
Aysunackbs Boncukveannsi bossan da fiyatlar gayet iyiymiş ben medikal hastanesine gidiyorum orada sezaryen fiyatını merak ediyorum 15 20 derler diye düşünüyorum hatta🤦🏻♀️😂 şaka gibi
Buketterenn Benim iki arkadaşım orada doğum yaptı biri normal biri sezeryan çok memnunlardı hastaneden de oradakilerin ilgisinde de bende 12 haftalık hamileyim kısmet olursa eğer bende orada doğum yapacağım
terelelli81 Buketterenn öyle mı çok sevındım pekı yeni doğan yoğun bakımı nasılmks acaba bılgınız var mı
Buketterenn terelelli81 yok maalesef ikisininde bebeği çok iyiydi gerek kalmadı yoğun bakıma ama o hastaneden genel olarak çok memnun herkes eminim bebek yoğun bakımda çok iyidir içinizi ferah tutun herşey gönlünüzce olsun inşallah 💐
Boncukveannsi Reyhosunannisi AA bilmiyorum kuzum 2 3 gün oldu arayalım Murat yatmanı aradım şuan fiyatlar 6 bin indirim istedim çok birşey yapamacağını en sonn 5800 olucagini söyledi 🤷🏻♀️
Yesraan Boncukveannsi yuhhhh bende Gaziantepliyim ilk 280 di giriş sonra 300 oldu ibir ay oldu gidelim orda yapayım demiştim memlekete yokuz eşim memur olduğu için geri vazgeçtim fiyatları duyunca
Boncukveannsi Yesraan Antep’te uygun hastane kalmadı gerçekten ne yapıcağız hiç bilmiyorum 😑 devletlerde burda çok beter
Yesraan Boncukveannsi bende Ankara’ya yada karabüke gideceğim devlete mecbur elden gelen birşey yok taksitle olsa keşke oda yok 😏😒