Gozde1225 Annecikkkkkkkkkk özel klinik bucada Serkan güçlü intden aratıp fiyat alabilirsiniz ben 850 den yaptırdım ve efsane bi doktor bi saate yakın sürdü
Nurrr35 Bütçeniz nedir bilmiyorum ama sabahattim altınok 900 tl nakit kartla 1000 tlye bakıyor bugün gidecektim günüm geciktigi için maalesef yapılamadım
Aysee-64 Nurrr35 ben de ona gideceğim doktorum önerdi muayene ücretini merak ediyodum paylaşımınız çok işime yaradı teşekkürler
Eceklc_13 Metropol tıp merkezine randavü aldım bende Ebru hanım doktorum önerdi 750 TL ücreti var 20 sinde gidicem inşallah
Sukufee Eceklc_13 az önce bende o hastaneyi aradım büyük ihtimalle sizden önce detaylıya gireceğim eğer isterseniz çıkınca size yorum yapabilirim. Bu arada siz kaç haftalıkken gireceksiniz
daryaost Gozde1225 siz banada tavsiye ettiniz geçen hafta ama bir turku bulamadım ben onu. nerde bakabilirim doktor bilgili
Gozde1225 daryaost internete Serkan güçlü yazarsanız no çıkıyor hemen hastanenin karşısında kalıyor eczane üstü
MaviKelebek35 Cenk gezere randevu aldım 13 Ocağa nakit 1300 😐 herkes çok övüyordu hatta devlette de randevu alıyorum bazen oradaki doktorumda tsnıyormuş süper çok iyi yapmışsın Cenk abiyi seçmekle dedi tanıyormuş işinin ehli dedi.