Kubra_260571 dün gece geç saatte yazdığım içiN sanırım görülmedi. Cinsiyet kız erkek ikisi de olsa farketmez ama çok merak ediyorum lütfen bilenler yorum yapabilir mi 😍9+6
Symaaas Kubra_260571 kız canım tabiki yanılma olasılığımız var ama öyle duruyor kemikten anladım yani tabi bilemem bizimki tahmin 😊 Genelde hep bildim
88h99 Kubra_260571 @Gulsenmustafa etiket doğru mu yaptım bilmiyorum ama bu hanımefendi bence çok iyi biliyor
Kubra_260571 Symaaas yaa çok teşekkür ederim 😍bir oğlum var ikincisi de sağlıkla gelir inşallah herkesin içinden kız geçiyor ben de yerimde duramıyorum 😅
Symaaas Kubra_260571 hep şöyle dua ederim rabbim kalbimdekini hayırlı kil sağlıklı kıl diye vala bir oğlu olana rabbim kızda versin hayırlısıyla sağlıklısıyla ya 🥰🥰 o duyguyu tadmak isterim bende benimde oğlum var
Kubra_260571 Symaaas ne güzel dua ben de hep hayırlısını diliyorum evlat sonuçta ayrım yapılmaz ama bir kız bir erkek de cok güzel olur isteyen herkese nasip etsin rabbim 🤲🏻☺️
Symaaas Esraesi27 erkek canım seninki ☺️ herkese dediğim gibi yanılma olasılığım hep var sağlıklı olsunlar ama belli ya erkek
M2k2_i-2 @Symaaas lütfen bana da bakar mısınız ilk gebeliğim çok merak edşyprum inşallah bize de bir yorumda bulunursunuz şimdiden teşekkür ederim 🙏😇
Symaaas Tubaaaa1 tatlım sanki erkek ya kese kız gibi ben beneğe bakıyorum oda erkek duruyor 😂😂 umarım yanılmam Vala elimden geldiğinde doğru cevap vermeye çalışıyorum sağlıklı olsunlarda erkek gibi ya 😃